banner

Inzerát byl 9.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám XGIMI Z4 Aurora LED projektor, bazar, záruka 6 měsíců Z4AURORA bazar3

9:00 3.1.2021 | Praha | prohlédnuto 147x

Projektor je plně funkční a před prodejem odzkoušený. Projektor nese známky používání v horní časti.

Skvělý obraz s malou spotřebou

XGIMI Z4 AURORA je malý a lehký projektor, který Vás překvapí svým výkonem. Jeho největší výhodou je nahrazení neúsporné, halogenové, lampy LED diodami. To ve výsledku znamená nízkou spotřebu energie a levnější provoz. Maximální spotřeba energie projektoru je 90 W.

Diody jsou menší než lampa, a proto může být projektor menší i lehčí - váží pouze 1200g. Nespornou výhodou je i dlouhá životnost světelného zdroje, 30 000 hodin, což by halogenová lampa zaručit nedokázala.

Projektory jsou cílené hlavně na kvalitní obraz a ani tento není vyjímkou. Projektor nabízí obraz v HD kvalitě - 1280×800,s maximálním důrazem na vykreslení barev. Projektor podporuje i rozlišení ve vyšším rozlišení, až 4K. LED svítilna má svítivost 700 ANSI lm a je schopná dosahovat kontrastu 5000:1 (rozdíl svítivosti nejsvětlejšího : nejtmavšího bodu).

Výrobce deklaruje kvalitní obraz o úhlopříčce až 3 metry, což může být ideální pro vaše domácí kino nebo pracovní poradu.

Nově s operačním systémem

Používání projektoru nebylo nikdy snazší. Nyní je projektor vybaven operačním systémem Android 4.3. a nabízí vám řadu novinek, které tu do teď nebyly. Nově můžete na projektoru hrát hry z Obchodu Play nebo samostatně promítat prezentaci bez nutnosti připojit další zařízení. Samotný projektor má 16 GB vnitřní paměti.

Operační systém nabízí ve spojitosti s WiFi propojení s aplikacemi jako Netflix a dašími, takže si například můžete pustit svůj oblíbený film nebo seriál online z projektoru bez použití telefonu nebo notebooku.

O krok blíže budoucnosti

Při prvním pohledu si každý všimne velkého talíře na horní straně projektoru. Ten tam není jen z desigenového důvodu, ale zároveň umožňuje ovládat projektor gesty, například ovládání hlasitosti hudby, přepínání skladeb a podobně.

Čím dál častěji lidé používají technologii zrcadlení neboli Miracast. Tato technologie umožní promítat obraz z chytrého telefonu nebo notebooku přes místní síť rovnou na obrazovku, takže můžete bez složitého propojování jednoduše pustit například youtube z mobilu rovnou do projektoru. Ovládání funguje jak pro horizontální, tak i vertikální otočení obrazovky.

Projektor podporuje technologii aktivního 3D.

Nadstandartní výbava

Vylepšní se dočkal i zvuk, který obstarala firma Harman Kardon. Projektor nyní disponuje dvěma reproduktory, každý o výkonu 4 W, které se postarají o dokonalý, zvukový podkres.

Projektor dále nabízí připojení přes dvoupásmové WiFi, HDMI, USB, LAN nebo jack 3,5mm.


Technické parametry:

- Rozlišení: 1280×800
- Svítivost: 700 lm
- Kontrast: 5000:1
- Životnost světelného zdroje: 30 000 hodin
- Maximální úhlopříčka: 762 cm (= 300")
- Rozměry: 20/20/4 cm
- Hmotnost: 1200 g
- Spotřeba: 90 W
- Hlučnost: 30 dB


Další vlastnosti:
- Operační systém Android 4.3.
- Ovládání gesty
- Podpora 3D technologie s použitím 3D brýlí (brýle nejsou součástí balení) © Sunnysoft s.r.o.

cena: 7 809 Kč