banner

Inzerát byl 9.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám XGIMI H1 LED projektor, rozbaleno H1 rozbaleno

9:00 6.11.2020 | Praha | prohlédnuto 197x

Poznejte sílu nového XGIMI H1 s 300" úhlopříčkou, FullHD rozlišením, barvami DCI-P3, kontrastem 10 000:1 nebo světelností LED zdroje 900 ANSI lumenů.



Android samozřejmostí

Stejně jako u modelu Z4 Aurora, tak i H1 disponuje operačním systémem Android. Ten umožňuje hraní her, pouštění prezentací, nebo sledování filmů z vašeho mobilního telefonu, či třeba tabletu přes aplikace Netflix, Hulu, Youtube a dalšími. O propojení projektoru s vaším zařízením se stará Bluetooth spojení. Toto spojení umožňuje i technologii Miracast. Pro případ připojení k internetu disponuje H1 WiFi. Operační systém běží díky 4 jádrovému procesoru s taktem 1,75 GHz a 3 GB RAM.



Zobrazení

XGIMI H1 zvedá laťku na mnoha frontách, v tomto případě 300" úhlopříčkou nebo třeba maximálním zobrazením FullHD (1920x1080). Mimo toho je H1 schopná přehrávat videa i s rozlišením 4K/60p, nicméně fyzické rozlišení je pouze FullHD. Překvapení tím, ale nekončí. Projektor nejen že podporuje aktivní 3D, ale také slibuje konverzi 2D filmů na 3D.



Plné barvy

H1 není žádný žabař. V XGIMI si nechali vystavit 27 certifikátů, mimo jiné má H1 deklarovány barvy DCI-P3. Dále certifikace zaručují jedinečně přesné vykreslování barev. Mimo skvělých barev využívá projektor i takzvané čtvercové pixely, tedy technologii, která napomáhá ostrému obrazu i při velkém zvětšení.



Jas a kontrast

Vyjma výjimečných barev a ostrého obrazu si můžete vychutnat i skvělý jas a kontrast. O tom svědčí i technologie IntelliBright, tedy funkce, která upravuje světelný výkon, tak aby byl rovnoměrně rozložen po celé dopadové ploše. Světelné čidlo dokáže spolu se softwarovou pomocí zjišťovat výkyvy světelnosti v rozmezí 0,01 - 83 000 luxů pro maximálně rovnoměrné osvícení.

Dostatečný jas zaručuje LED lampa o světelném výkonu 900 ANSI lumenů. Životnost lampy se počítá kolem 30 000 hodin. Vyjma vysokého jasu tvoří projektor i skvělý kontrast. Výrobce deklaruje kontrast až 1: 10 000 (rozdíl mezi nejzářivějším a nejtemnějším bodem).



Dunivé basy, zpěvavé výšky

Hudební vybavení (2x5W) dodané firmou Harman Kardon plně zastoupí vaše domácí reproduktory. Projektor je konstruován za účelem vytvoření dokonalého zvuku. Ten je zaručen 45mm měniči s velkou komorou a velkými vibračními deskami pro podtržení basů. Díky těmto vylepšením se můžete těšit na naprosto čistý, dynamický zvuk v celém spektru slyšitelného zvuku.





Vlastnosti

- Operační systém Android
- 300" úhlopříčka
- FullHD rozlišení s podporou 4K rozlišení
- Aktivní 3D a schopnost převádět 2D filmy na 3D
- Plné barvy - deklarováno 27 certifikáty
- Dokonalé hudební vyžití (2x5W) Harman Kardon © Sunnysoft s.r.o.

cena: 13 490 Kč