banner

Inzerát byl 2.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Brodit držák do auta na Samsung Galaxy Note PRO 8.4 bez pouzdra, bez nabíjení, rozbaleno 511616 rozb

9:00 20.10.2020 | Praha | prohlédnuto 171x

Držák na tablet Samsung Galaxy Note PRO 8.4 je určen pro tablety bez pouzdra a je bez nabíjení.

Vlastnosti držáku:
-Je bez nabíjení Pro nabíjení můžete použít jakoukoliv vhodnou autonabíječku
-Na míru. Držák je přesně na míru tabletu, který se do něj vkládá bez pouzdra.
-Držák je navržen tak, aby neblokoval žádná tlačítka ani konektory

Přednosti držáků na tablet Brodit:
-Komfort Tablet se v držáku neklepe a nevibruje
-Bezpečnost Drží v něm bezpečně, ani při nehodě se nemůže uvolnit a zranit posádku
-Kloub Držák má kloub, tablet můžete kdykoliv natočit na výšku nebo na šířku nebo naklopit
-Jednoduchost Montáž na konzoli na opěrku hlavy nebo ProClip je jednoduchá a zvládne ji i naprostý laik za pár minut

Materiál:
- Vysoce kvalitní ABS plast

Upozornění:
-Jedná se o dvojdílné řešení. K tomuto držáku budete ještě potřebovat vhodnou konzoli na hlavovou opěrku nebo ProClip do palubní desky pro váš konkrétní model vozu. Oboje najdete v jednoduchém "konfigurátoru Brodit":[https://www.sunnysoft.cz/brodit]. Tyto dva díly se spolu spojí čtyřmi samořeznými šrouby, které jsou součástí balení držáku.
-ProClipy jsou primárně určeny pro držáky na mobilní telefony, malé tablety a lehkou elektroniku. Pokud budete chtít na ProClip připevnit držák na velký anebo těžký tablet, přesvědčte se, že tablet nebude blokovat důležité ovládací prvky a že ProClip je dostatečně pevně zaklesnut v palubní desce.

Uchycení držáku na tablet na palubní desku pomocí klipu Brodit ProClip:


Uchycení držáku na tablet na opěrku hlavy pomocí Brodit konzole na hlavové opěrky:


Příklad uchycení držáku na tablet na montážním podstavci:

"Montážní podstavce a ramena najdete zde":[https://www.sunnysoft.cz/kategorie/33-prislusenstvi-k-drzakum?prislusenstviDleTypu%5B4%5D=1&prislusenstviDleTypu%5B5%5D=1].

Tip: Pro snadné odepnutí držáku z konzole, ProClipu atd. můžete využít "MultiMoveClip":[https://www.sunnysoft.cz/zbozi/123PBR-215503/]. Sundání a připevnění držáku se stane otázkou vteřiny, držák pak nebude v autě překážet.

Bezpečnost
Držáky Brodit se vyznačují svojí bezpečností, což ověřily crash testy, viz video níže. Na rozdíl od nekvalitních držáků u Broditu nehrozí uvolnění tabletu při nehodě, kdy se z tabletu může stát neřízená střela. Držáky jsou velmi pevné, tablet se v něm neklepe a nevibruje. Držáky mají kloub, díky kterému může být tablet kdykoliv jednoduše natočen na šířku nebo na výšku. Držák se upevňuje na konzoli na hlavovou opěrku, na ProClip nebo na montážní podstavce či rameno.




O výrobci Brodit:
Brodit je švédská rodinná firma, která se už tři desítky let specializuje pouze na držáky na mobilní telefony, tablety, odolné terminály, radiostanice, platební terminály a další zařízení do aut. Celá výroba je ve Švédsku.

Máte dotaz? V naší nabídce jste nenašli to, co potřebujete? Pokud jste v naší nabídce nenašli držák, ProClip, rameno, podstavec, rozšiřující destičku atd. který byste potřebovali, obraťte se "na nás":[https://www.sunnysoft.cz/informace/kontakty.html]. Rádi vám poradíme.



© Sunnysoft s.r.o.

cena: 99 Kč