banner

Inzerát byl 4.2.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Feiyu Tech Vimble 2S stabilizátor pro mobilní telefony, rozbaleno Vimble 2S

9:00 13.10.2020 | Praha | prohlédnuto 176x

Nová dimenze stabilizátorů obrazu
Objevte nepoznané rozměry stabilizátorů obrazu Feiyu Tech s modelem Vimble 2S. Tento stabilizátor obrazu se od ostatních stabilizátorů na trhu liší inovativním spojením s teleskopickou tyčí, čímž můžete fotit i širokoúhlé selfie bez sebemenšího problému. Teleskopická tyč prodlouží stabilizátor až o 18 cm.


3osá stabilizace pro dokonalé plynulé video
Stabilizátor Vimble 2S umožňuje pomocí 3osé stabilizace naprosto dokonale udržovat váš telefon ve správné poloze. Pomocí soustavy přesných elektromotorků a pokročilých algoritmů, dokáže stabilizátor eliminovat chvění vaší ruky, či další nežádoucí vlivy a pomůže vám vytvořit dokonalé záběry, o jakých jste vždy snili.

Pokročilé funkce snímání obličeje nebo objektů
Pomocí mobilní aplikace Feiyu ON vám stabilizátor umožňuje využívat funkce sledování obličeje nebo postav. Díky tomu vám již neutečou ze záběru, a zároveň si nepokazíte záběry přehnaným pohybem, protože veškerou práci za vás udělá samotný stabilizátor. Pomocí aplikace můžete dále využívat funkce zoom, automatické rotace, editace videa nebo upravovat nastavení stabilizátoru.


Pohodlné a jednoduché ovládání
Pro snadné ovládání je stabilizátor vybaven ovládací konzolí složené z joysticku, dvou předních tlačítek, pomocích kterým můžete otáčet fotoaparát (přední a zadní kamera), přepínat mezi natáčením videí a focením. Zezadu stabilizátoru je tlačítko, které si můžete v nastavení aplikace nastavit, dle svých potřeb.

Nelimitovaný provoz
Vnitřní baterie stabilizátoru mu dává dostatek energie pro 5hodinový provoz, v případě vypínání mezi natáčením, až 10 hodin provozu. Samotný stabilizátor je však dále vybaven USB portem, na který můžete připojit powerbanku. Z powerbanky můžete následně nabíjet nejen stabilizátor, ale i telefon.

Aplikace Feiyu ON pro ovládání stabilizátoru ke stažení:





Vlastnosti:
- Stabilizátor s 3osou stabilizací obrazu a s možností teleskopického prodloužení
- Vhodný jak pro telefony (horizontálně i vertikálně), tak pro akční kamery
- Ovládací konzole umožňující ovládat stabilizátor (zoom, pohyb kamery, předem zvolené režimy, fotka, natáčení...)
- Aplikace do chytrého telefonu, kterou můžete nastavovat stabilizátor nebo v ní upravovat videa či fotky
- Možnost nabíjení pomocí powerbanky
- Maximální délka prodloužení 183 mm
- Rozměry: 110.5x118x323 mm
- Hmotnost: 428 g
- Vhodné pro telefony o šířce 57-84 mm
© Sunnysoft s.r.o.

cena: 1 290 Kč