banner

Inzerát byl 9.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám XGIMI CC Dark Knight přenosný LED projektor, použitý, 6 měsíců záruka CCDARKKNIGHT bazar

9:00 6.6.2020 | Praha | prohlédnuto 267x

Projektor je plně funkční a před prodejem odzkoušený. Projektor nese známky používání a je prodáván bez krabice v přenosném pouzdře.


Přenosný HD projektor
Společnost XGIMI představila model AURORA CC - dokonalého, přenosného společníka na jakoukoliv party, ale i pro poklidné domácí promítání. Maximální rozlišení videa na projektoru je HD, nicméně projektor dokáže přehrávat videa ve formátu až 4K. Projektor nabízí horizontální i vertikální korekci obrazu, automatické ostření a JBL zvukový systém (se dvěma 40 mm reproduktory), díky kterému budete mít vždy plný zážitek ze sledování filmů.

Minimalistické rozměry - dokonalé provedení
Jedinečnou výhodou projektoru AURORA CC jsou minimalistické rozměry (138x135x119mm), díky kterým ho můžete mít neustále při sobě. Dalším velkým benefitem je nízká hmotnost (1,5 kg). Aby se projektor dobře nosil, tak je na horní straně vybaven popruhem, za který je možné projektor pohodlně přenášet.

OS Android k vašim službám
Operační systém projektoru běží na platformě Android, samotný projektor umožňuje do své paměti o kapacitě 9 GB stahovat aplikace nebo ukládat filmy. Zařízení podporuje připojení přes WiFi i Bluetooth a díky připojení k internetu podporuje sledování videí na YouTube. Projektor dále podporuje propojení pomocí HDMI, USB nebo OTG.

Žádné kabely, pouze zážitek
XGIMI AURORA CC se řadí k prvním projektorům na trhu, které fungují i na vlastní zdroj energie, a proto nepotřebuje kabely. Na jedno plné nabití baterie o kapacitě 20 Ah vydrží projektor až 8 hodin provozu. Během té dobry můžete promítat obraz, pouštět hudbu nebo prezentovat své poznatky například na pracovní schůzce.
Vlastnosti:

- Přenosný projektor
- Rozlišení 720p HD, podporované formáty až 4K
- Prostorový zvuk JBL (2*40 mm reproduktor)
- 20 000 mAh baterie - až 8 hodin provozu
- OS Android
- WiFi, BlueTooth, OTG, HDMI, 3.5 mm jack
- Automatické ostření, maximální šířka obrazu 180"
© Sunnysoft s.r.o.

cena: 6 350 Kč