banner

Inzerát byl 19.4.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Doogee X53, růžovozlatá, rozbaleno, 12 měsíců záruka DOOGEEX53GO rozbaleno

9:00 5.2.2020 | Praha | prohlédnuto 227x

Širokoúhlý 5,3" displej
Objevte 5,3" displej s poměrem stran 18:9, který spolehlivě splní vaše představy. Technologie displeje TN je vysoce ceněná u vášnivých hráčů, díky rychlým a plynulým reakcím. Displej potěší i fanoušky sledování filmů, které si zaručeně získá 16 miliony barev a vysokým jasem, což zlepšuje kvalitu zobrazení na přímém slunečním světle.
Duální fotoaparát
Vyzkoušejte na vlastní kůži sílu dvou fotoaparátů v jednom telefonu. Díky kombinaci mochromatického a polychromatického snímání získáte výslednou fotku s dokonalým vyvážením barev i světla. Fotoaparát tak dokáže i s pouhým 5Mpx fotoaparátem vytvořit skvělé snímky, a to jak za světla, tak i za zhoršených světelných podmínek, díky objektivu se světelností f/1.8. Pro fanoušky selfie je dobrou zprávou, že přední kamera je vybavena fotoaparátem se širokoúhlým objektivem, takže se na fotografie vejde více přátel.
Svižný provoz
Telefon je poháněn 4jádrovým procesorem Mediatek MT6580M o taktu 1,3 GHz. Procesor ve spolupráci s 1 GB operační paměti zajišťuje plynulý provoz a hladké ovládání. Vnitřní paměť telefonu je tvořena 16 GB úložištěm, které je možno pomocí paměťové karty rozšířit až o 64 GB.
Dlouhá výdrž baterie
Baterie o kapacitě 2200 mAh zaručuje telefonu dostatek energie pro celodenní provoz nebo až pro 400 hodinový pohotovostní režim. Díky optimalizačním mechanizmům operačního systému Android 7.0 vydrží telefon déle než jeho předchůdci se starou verzí. Telefon umožňuje na jedno nabití telefonovat po dobu až 12 hodin na 3G síti a až 20 hodin na 2G síti. Pro maximální výdrž baterie je telefon opatřen tlačítkem akceleračním tlačítkem. Toto umožňuje přepínat mezi úsporným a výkonným módem.

© Sunnysoft s.r.o.

cena: 890 Kč