banner

Inzerát byl 11.3.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Samsung Galaxy Fit e fitness náramek, černá, rozbaleno SM-R375NZKAXEZ

9:00 10.1.2020 | Praha | prohlédnuto 238x

Bleskový přehled vašich výkonů
Mějte své statistiky ihned po ruce. Galaxy Fit e se pyšní kompaktním a minimalistickým displejem, na kterém můžete sledovat všechny důležité údaje kdykoli budete potřebovat. Stačí jen otočit zápěstím.

Tak lehký, že ho ani neucítíte
Byl stvořený, aby vás posouval vpřed. Náramek Galaxy Fit e je vyrobený z odolného a ultralehkého materiálu, který vás rozhodně nebude žádným způsobem zatěžovat. Naopak, bude vás doprovázet při překonávání vašich nových výzev.

Vydrží i ty nejnáročnější tréninky
Posilněte svoji každodenní rutinu. Náramek má dostatek energie na sledování aktivit během celého dne. A dokonce na něm můžete přijímat notifikace přímo z vašeho smartphonu.

Stvořený tak, aby s vámi udržel krok
Když si nastavíte smysluplné fitness cíle, získáte mnohem více. Galaxy Fit e disponuje vojenským standardem odolnosti a certifikací vodotěsnosti 5ATM. Už vám nic nezabrání v cvičení na čerstvém vzduchu - náramku totiž neuškodí prach ani déšť.

Daleko, ale přeci nablízku
S Galaxy Fit e a jeho smart notifikacemi budete vždy v obraze. Náramek se dokáže propojit s vaším smartphonem, takže budete vědět o všech přicházejících hovorech či událostech ve vašem kalendáři.

Zaznamená každý váš pohyb
S funkcí automatického sledování náramek Galaxy Fit e rozpozná tři pohybové aktivity: chůzi, běh a dynamické cvičení. Jakmile začnete s tréninkem, dokáže odeslat vaši tepovou frekvenci přímo na váš smartphone přes aplikaci Samsung Health. To vám umožní lehce kontrolovat a monitorovat váš aktuální výkon.

Lepší spánek
Náramek Galaxy Fit e s funkcí automatického sledování spánku analyzuje vaše spánkové vzorce. Používá na to tři fáze, v rámci kterých detekuje pohyby vašeho těla, když oddechujete. Získané údaje následně intuitivně roztřídí, abyste mohli lépe kontrolovat svůj spánkový režim.

Přizpůsobí se každé životní situaci
Náramek Galaxy Fit e přichází ve štíhlém a ultralehkém designu s nádechem minimalismu, takže ho můžete nosit celý den a navíc ho na zápěstí ani neucítíte. © Sunnysoft s.r.o.

cena: 955 Kč