banner

Inzerát byl 22.12.2019 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Xiaomi Mi A2 32GB černý, použitý, lehce poškrábaný displej, záruka 12 měsíců

9:00 19.11.2019 | Praha | prohlédnuto 230x

POUŽITÉ ZBOŽÍ: mírně poškrábaný displej - záruka 12 měsíců

Design velkých značek

Telefon Xiaomi Mi A2 se nechal inspirovat moderním pojetím telefonů s displejem přes takřka celou přední stranu. Oblé tvary telefonu zaručují, že se pohodlně drží, a zároveň utváří celistvější dojem celého telefonu. Zadní straně telefonu dominuje duální fotoaparát. Po stranách naleznete konzole na ovládání hlasitosti a odemykání telefonu.

Velký displej

Hlavní dominantou telefonu je jeho 5,99" displej. I přesto že má telefon větší obrazovku, tak nepřidal na rozměrech. Full HD IPS displej s poměrem stran 18:9 vám zaručí dokonalé zobrazení za sluného dne i za temných nocí. Technologie IPS zaručí realistické pojetí barev, dynamický kontrast, široké pozorovací úhly a celkový skvělý pocit ze zobrazení. Za dokonalost zobrazení vděčí displej i vysoké jemnosti displeje, která se pohybuje kolem 403 PPI.

Vysoký výkon

O chod telefonu se stará 8jádrový procesor Qualcomm Snapdragon 660 s taktem 2,2GHz, ten je doplněn o 4 GB operační paměti. Spolu vytváří dokonalé spojení, které vám zaručí plynulý provoz bez sekání. Vnitřní paměť telefonu je 32 GB.

Duální fotoaparát

Vysoký výkon ani inovativní displej nejsou jedinými přednostmi tohoto telefonu. Fotoaparát disponující 2 20Mpx fotoaparáty dokáže vyvořit lepší fotky, než které byste byli schopni zachytit obyčejným fotoaparátem. Dva fotoaparáty dokáží zachytit snímek různými způsoby. Když se tyto dvě fotografie správně spojí, vyjde vám fotografie s přesnějším vyvážením bílé a živějšími barvami. Fotoaparát disponuje množstvím různých filtrů, které z vaší fotografie vytvoří dokonalé umělecké dílo. Pokud patříte spíše mezi oblíbence natáčení, tak vás jistě potěší možnost natáčet až ve 4K.

Nadstandartní výbava

Baterie (3010 mAh) udrží váš telefon v provozu více než 1 den na jedno nabití. Telefon dále podporuje funkci DualSIM, a to aniž by tím zabral prostor pro paměťovou kartu, jak tomu bývá u jiných telefonů, takzvaným hybridním slotem. Dále telefon nabízí na zadní části čtečku otisků prstů, LTE, WiFi, Bluetooth. Zařízení využívá pro přenášení dat USB-C port, stejně tak jako pro přehrávání hudby. © Sunnysoft s.r.o.

cena: 2 790 Kč