banner

Inzerát byl 5.12.2019 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Xiaomi Mi A1 CZ LTE 64GB růžový, použité zboží, 12 měsíců záruka 6954176837448 bazar

9:00 19.11.2019 | Praha | prohlédnuto 199x

POUŽITÉ ZBOŽÍ - záruka 12 měsíců

Kovový design

Poznejte nový rozměr výkonu, elegance a praktičnosti s nejnovějším modelem řady Xiaomi Mi. Model Xiaomi Mi A1 potěší hned na první pohled kovovým provedením se zahnutými rohy. V zadní části telefonu váš pohled přitáhne duální fotoaparát, který je minimalizován, tak aby nekazil, celkový minimalistický dojem. V zadní části se nachází také snímač otisků prstů.



Svižný výkon

Ke špičce výkonných telefonů se od nynějška řadí další zástupce: 8jádrový procesor Snapdragon 625 s taktem 2GHz, 4 GB operační paměti a s nejnovější verzí operačního systému Android je bezpochyby skvělou, výkonnou volbou pro náročné uživatele. Navíc pokud patříte mezi fanoušky her, tak jistě oceníte grafický čip Adreno 506, který vás hladce provede světem hraní.



FullHD displej

Na 5,5" displeji s rozlišením 1920x1080 oceníte každý detail. Díky technologii IPS, kterou displej využívá, jsou barvy dokonale syté, pozorovací úhly široké a kontrast dynamický. I jas obrazovky je dostačující a zaručuje čitelnost, i když vám na telefon svítí slunce. S takto velkým displejem můžete sledovat filmy, hrát hry, chatovat s přáteli nebo vyřizovat pracovní záležitosti.



Duální fotoaparát

S dvojitým fotoaparátem budou vaše fotografie ještě lepší. Získáte vyšší kontrast, reálnější barvy a vyšší kvalitu. Duální fotoaparáty využívají skládání dvou obrazů ze dvou fotoaparátu, z nichž jeden je monochromatický - černo-bílý a zajišťuje vyvážení bílé a druhý - barevný, pro maximální přesnost barevného rozložení.

Pokud rádi natáčíte, tak vás dozajisté potěší možnost natáčet ve 4K kvalitě při standartním počtu snímků za sekundu nebo v HD kvalitě při 120 snímcích za sekundu, což zaručí perfektní zpomalené záběry. Přední kamera disponuje 5Mpx fotoaparátem, který je dokonalou volbou pro vaše selfie.



Vysoký nadstandard

Kompatibilita s LTE sítí nebo 3,5mm Jack je v dnešní době takřka povinnost, ale Xiaomi nabízí i něco navíc, mimo jiné navigační službu GLONASS, čtečku otisků prstů nebo moderní, oboustranný konektor USB - C, který je mnohonásobně rychlejší než jeho předchůdci. Co se týče standartních funkcí jako Bluetooth nebo WiFi, tak Xiaomi vždy používá ty nejmodernější verze a ani tentokrát tomu není jinak.





Vlastnosti

- čistý Android 7.0
- 5,5" IPS FullHD displej
- 8jádrový procesor Snapdragon 625 s taktem 2GHz
- 4 GB operační paměti
- Duální fotoaparát 12Mpx
- CZ LTE
- 3,5mm jack
- GPS, GLONASS
- USB -C
- Kovové tělo © Sunnysoft s.r.o.

cena: 2 990 Kč