banner

Inzerát byl 25.11.2016 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Lenovo Vibe P1 PRO, zlatý, rozbaleno 655134, na splátky od 261 Kč měsíčně

1:38 30.10.2016 | Praha | prohlédnuto 177x

Jedná se o rozbalený kus z prodejny. Kompletní příslušenství a záruka

Extra dlouhá výdrž na baterii



Smartphone Lenovo Vibe P1 Pro je napájen výkonnou baterií s kapacitou 5000 mAh. Je proto ideálním řešením pro všechny, kdo často cestují nebo chtějí být neustále online. Ať už trávíte hodně času na sociálních sítích, jste nadšený hráč, milovník filmů nebo prostě jen rádi konverzujete, tento smartphone vás nezklame.




Rychlé nabíjení a funkce USB-on-the-Go



Když se smartphone VIBE P1 Pro nakonec přeci jen vybije, stačí pouhých 5 minut nabíjení a budete moci opět několik hodin bez problémů telefonovat. Navíc lze výdrž baterie prodloužit i jediným dotykem přepínače režimu úspory energie. Pomocí funkce USB On-the-Go lze dobíjet ostatní zařízení i sdílet data.



Maximální zabezpečení



Inteligentní čtečka otisků prstů pomáhá chránit vaše soukromí a zaručí bezpečnější online nakupování. Dokáže poznat i více otisků prstů, takže si telefon mohou půjčovat důvěryhodní členové vaší rodiny a přátelé.



Ohromující obraz, úžasná odolnost



Na 5,5" Full HD (1920 × 1080) displeji si budete moci vychutnávat fotografie, hry i video v maximální kvalitě. Samozřejmostí jsou také široké pozorovací úhly téměř 180 stupňů – ideální pro sledování obsahu s přáteli. Displej je vyroben ze speciálního tvrzeného skla, takže se nepoškrábe ani nepopraská.



Dva fotoaparáty



Se 13Mpx zadním fotoaparátem smartphonu VIBE P1 Pro s extrémně rychlým automatickým ostřením a dvoubarevným LED bleskem budete moci zaznamenávat neopakovatelné životní okamžiky ve dne i v noci. 5Mpx přední fotoaparát se postará o čisté video konverzace.



Výjimečný výkon



64bitový procesor Qualcomm® Snapdragon™ poskytuje optimální rovnováhu mezi vysokým výkonem a nízkou spotřebou energie. Kromě 3 GB operační paměti RAM smartphone VIBE P1 Pro nabízí také nejrychlejší datová připojení, nejnovější operační systém Android a fotoaparát s profesionálními funkcemi.



Skvělý zvuk



Vylepšená zvuková technologie je zárukou čistších hlasových hovorů, zatímco utěsněná rezonanční komora zajišťuje lepší přednes a hlubší basy.



Rychlé 4G připojení



VIBE P1 Pro podporuje vysokorychlostní datové připojení LTE (4G). Webové stránky, aplikace i hry tak nyní budete moci využívat skutečně na maximum. K dispozici je rovněž funkce WiFi Boost poskytující rychlejší a spolehlivější Wi-Fi připojení.



Rozšiřitelná paměť



Prostřednictvím karty microSD lze rozšířit interní úložiště o dalších 128 GB – získáte tak dostatek místa pro všechny své fotografie, videa a hudbu.



Dvě SIM karty



Dvě telefonní čísla v jediném smartphonu jsou ideálním řešením, když chcete oddělit práci a zábavu nebo když cestujete do zámoří. Díky dvěma SIM kartám můžete i ušetřit, když budete přepínat mezi různými poskytovateli služeb.



Android™ 5.1, Lollipop



Operační systém Android™ Lollipop obsahuje celou řadu nových funkcí, vizuálních vylepšení a různých oprav, které sice nejsou vidět na první pohled, ale systém je díky nim rychlejší, efektivnější a méně zatěžuje baterii. Rovněž dokonale spolupracuje se všemi vašimi oblíbenými aplikacemi Google.



Vestavěné aplikace



Předinstalované aplikace přispívají k vyšší produktivitě. Patří mezi ně například aplikace SHAREit s funkcí CLONEit, s níž je možné rychle bezdrátově sdílet soubory mezi smartphonem a jinými zařízeními i bez Wi-Fi připojení a bez jakýchkoli síťových poplatků za přenos dat. Vaši produktivitu na cestách mohou zvýšit také aplikace jako Evernote a Kingsoft Office. © Sunnysoft s.r.o.

cena: 6 790 Kč