banner

Inzerát byl 16.10.2016 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Apple iPhone 7 128GB, stříbrný, rozbalený, standardní záruka MN932CN/A, na splátky od 897 Kč měsíčně

9:00 10.10.2016 | Praha | prohlédnuto 234x

Testovací telefon včetně kompletního příslušenství a nalepéno ochranného skla



iPhone 7 dramaticky rozvíjí nejdůležitější aspekty iPhonu. Má nové vyspělé soustavy fotoaparátů. Nejvyšší výkon a nejdelší výdrž baterie ze všech iPhonů. Stereo reproduktory, jejichž zvuk pohltí. Nejjasnější, nejbarevnější displej a odolá postříkání a vodě. A po všech stránkách stejně přesvědčivě i vypadá.



iPhone 7 se dostává na novou úroveň inovace a preciznosti. Temně černá barva je úplně jinde než všechno před tím. Tělo je odolné proti postříkání a vodě. Tlačítko plochy je od základu přestavěné. A nová unibody konstrukce iPhonu 7 s bezešvým zaoblením se stejně dobře drží.



iPhone je nejoblíbenější fotoaparát na světě. Nová verze je opět ještě lepší – optická stabilizace obrazu, clona ƒ/1,8 a šestičlenný objektiv. Tyto změny přináší lepší fotky a videa při slabém světle. Optická stabilizace obrazu a zbrusu nový objektiv s clonou ƒ/1,8 se stará o to, aby na iPhonu 7 lépe vycházela i videa z tmavších prostředí. 12 MPx fotoaparát nahrává videa v rozlišení až 4K. Velkolepé okamžiky iPhone 7 natáčí tak velkolepě, jak si zaslouží – i při slabém světle.

Přední fotoaparát FaceTime HD má nejen vyšší rozlišení (nyní 7 MPx), ale taky zachycuje široký rozsah barev. To v praxi znamená živější a ostřejší Selfie. Současně, pomocí displeje je možné korigovat i nedostatek osvětlení v okolí.

Prakticky všechno na iPhonu ožívá na jeho displeji. Prohlížení fotografií, zpráv, videí i nespočet dalších věcí, tím všem trávíte svůj den. Displej iPhonu 7 používá stejný barevný prostor jako digitální kina, takže vše je v podstatně jasnějších a živějších barvách.

Displej reaguje na přítlak decentní hmatovou odezvou. Efekt technologie 3D Touch je nejen vidět, ale i cítit. V iOS 10 na iPhonu 7 je integrace 3D Touch propracovaná do hloubky. Práce se Zprávami, Kalendářem, Mailem a dalšími aplikacemi je tak šikovnější a pohotovější.



iPhone 7 jede na nejvýkonnějším čipu, jaký se kdy ve smartphonu objevil. Je nejen rychlejší než jakýkoli předchozí iPhone, ale taky úspornější. Čip A10 Fusion je postavený na úplně nové architektuře, která podává větší výpočetní výkon, pouze kdy je ho potřeba a tím víc šetří baterii, když není zapotřebí.





iPhone má poprvé stereo reproduktory. S dvakrát silnějším zvukovým výstupem než iPhone 6S a s větším dynamickým rozsahem. Rovněž iPhone 7 nemá audio konektor Jack 3,5. Přibalená sluchátka EarPods jsou s konektorem Lightning. Pro maximální konektivitu je v balení dostupný adaptér na 3,5 mm Jack.



Hlavní přednosti:
- Vylepšený fotoaparát
- Nový, rychlejší procesor
- Stereo reproduktory
- Velká výdrž baterie
- Skvělý displej © Sunnysoft s.r.o.

cena: 23 390 Kč