banner

Inzerát byl 5.10.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Lenovo IdeaTab A7-30, 3G, černý, rozbaleno, záruka 24 měsíců 59426077

0:19 5.10.2015 | Praha | prohlédnuto 173x

Tablet Lenovo A7-30 je plně vybavený tablet se systémem Android™ za skvělou cenu. Dvojice předních stereo reproduktorů s technologií Dolby®, jasný 7" displej, vysoký výkon a 3G konektivita z něj dělají cenově dostupný multimediální nástroj pro každého.

7" IPS displej

Vícedotykový displej s úhlopříčkou 7" a rozlišením 1 024 x 600 pixelů Vám poskytne dokonalý obraz v kapesním podání. Pohodlně na něm můžete brouzdat po internetu, prohlížet fotografie nebo sledovat video. Technologie IPS zaručí široké zobrazovací úhly, které uvítáte především při práci s tabletem ve společnosti Vašich přátel nebo kolegů.

Technologie Dolby® Digital Plus a dva stereo reproduktory

Technologie Dolby® Digital Plus se postará o křišťálově čistý zvuk bez nepříjemného šumu zkreslení. Užít si jej můžete přes připojená sluchátka nebo skrze dvojici stereo reproduktorů.

Kompaktní velikost

Lenovo A7-30 disponuje tloušťkou necelých 10 mm a váží jen 327 g. Pohodlně si jej můžete vzít s sebou, kamkoliv jdete. Stačí jej zastrčit do kapsy nebo do tašky a ani nepostřehnete, že ho máte.

Stvořen pro výkon

Tablet pohání čtyřjádrový procesor MediaTek. Společně s 1 GB operační paměti a vyladěným systémem Android Vám poskytnou maximální výkon pro dokonale plynulý běh bez prodlev, ať už sledujete filmy ve vysoké kvalitě nebo hrajete hry.

Satelitní GPS navigace a 3G připojení

S tabletem Lenovo A7-30 se již neztratíte. O to se postará GPS modul, který podporuje technologii A-GPS a nepotřebuje připojení k internetu. Stačí si nainstalovat Váš oblíbený navigační software a můžete vyrazit na výlet do přírody nebo na projížďku autem. Se slotem na SIM kartu a 3G připojením se nemusíte spoléhat na okolní Wi-Fi sítě, skrze mobilní internet buďte online kdykoliv a kdekoliv.

Maximální konektivita

Přes microUSB port tablet nejen nabijete, můžete skrze něj také synchronizovat data s počítačem, napájet další zařízení a technologie OTG (USB Host) Vám dokonce dovolí připojit k tabletu další periferie, jako jsou USB klíčenky, klávesnice, myš a jiné. Nechybí ani slot pro paměťové karty, který pojme microSD kartu o kapacitě až 32 GB. Skrze 3,5mm audio jack připojíte sluchátka či reproduktory, abyste si mohli vychutnat ještě lepší zvuk. A pokud chcete posunout Váš požitek o další stupeň, technologie Miracast Vám umožní sdílet obraz z tabletu bezdrátově přímo do Vaší televize nebo monitoru.



Hlavní přednosti:
- 7" IPS displej s HD rozlišením
- Vysoký výkon
- Kompaktní rozměry
- 3G konektivita



Technické specifikace:
- Procesor: Čtyřjádrový MediaTek, ARM Cortex-A7, 4 x 1 300 MHz
- Operační systém: Android 4.2 JellyBean
- Displej: 8" IPS, 1 024 x 600 px
- Paměť: 8 GB vniřní, 1 GB RAM
- Paměťové karty: microSD až 32 GB
- Komunikace: 802.11 b/g/n, Wi-Fi direct, Hotspot, Bluetooth 4.0, 3G
- Kamery: zadní 2 Mpx, přední 0,3 Mpx
- Vstupy a výstupy: 3,5mm stereo pro sluchátka, microUSB 2.0
- Určení polohy: A-GPS
- Rozměry: 198 × 119,8 × 9,98 mm
- Hmotnost: 327 g… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 2 350 Kč