banner

Inzerát byl 4.8.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Quad Lock Bike Kit na kolo nebo motorku na řídítka pro uchycení Apple iPhone 6, rozbaleno QLK-BKE-IP

19:48 3.8.2015 | Praha | prohlédnuto 217x

Quad Lock Bike Mount Kit je kompletní montážní sada určená pro iPhone 6 k upevnění na kolo, motorku či jiný povrch ve tvaru trubky velikosti 25 – 40 mm.

Použitím patentovaného Quad Lock systému s dvojím zamykacím mechanismem budete mít svůj telefon v bezpečí na motorce i na kole. Quad Lock™ Poncho se postará o ochranu proti dešti a prachu.
Váš iPhone 6 bude tedy v naprostém bezpečí!

Držák Bike Mount PRO namontujete během pouhých pár sekund pomocí jednoduchých montážních O-kroužků (součást balení), pro dlouhodobější použití může být držák zabezpečen utahovacími páskami (součást balení). Držák nejlépe vyhovuje pro trubky velikosti 25 – 40mm.

Quad Lock™ Poncho pro iPhone 6 je voděodolný obal pro kryt Quad Lock™ Case. Je vyroben z průhledného materiálu TPU (Thermoplastic polyurethan), který dodá ochranu vašemu telefonu za špatného počasí a chrání všechny části telefonu před vodou a prachem. Díky měkkému materiálu lze telefon pohodlně ovládat jak pomocí tlačítek, tak i dotykové obrazovky. Ideální použití je při jízdě na kole v kombinaci s držákem Quad Lock Bike Mount PRO.

Obsah balení:
- 1x Quad Lock Bike Mount PRO
- 2x zabezpečovací utahovací pásky
- 4x montážní kroužky (2 velké, 2 malé)
- 1x Quad Lock Poncho pro iPhone 6
- 1x Quad Lock kryt pro iPhone 6… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 990 Kč