banner

Inzerát byl 22.5.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Lenovo Yoga 2 10, Wi-Fi, stříbrný, rozbaleno, záruka 24 měsíců 590810

7:23 15.4.2015 | Praha | prohlédnuto 303x

Lenovo Yoga 2 je impozantní tablet, který se Vám přizpůsobí. Jeho 4 různé režimy použití z něj dělají všestranného pomocníka pro práci i zábavu. K tomu je třeba ještě připočítat vysoký výkon, kvalitní Full HD displej a extra dlouhou výdrž baterie a výsledkem je všestranný tablet pro každou situaci.

Výkon s procesorem Intel®

Okamžité probuzení, rychlé otevírání souborů a fotografií a plynulé přecházení mezi aplikacemi bez jakéhokoli zpoždění.

Čtyři způsoby použití tabletu

Přelomový design tabletu Lenovo Yoga 2 vyniká komorou s baterií, díky které je těžiště přesunuto ke straně, takže Vám skvěle padne do ruky a pohodlně se ovládá. Integrovaný stojánek na zadní straně Vám umožní používat tablet ve čtyřech režimech: Podrž, Postav, Polož a Pověs. Při držení tabletu v ruce spočívá váha ve vaší dlani a ne na prstech, můžete si tak snadno prohlížet fotky nebo brouzdat po internetu, aniž by Vás začala bolet ruka. Při položení je obrazovka v ideálním úhlu pro hraní her i psaní oběma rukama. Postavení na stojánek je perfektní pro sledování filmů, videohovory nebo poslech hudby. Čtvrtou možností je pověsit tablet například na háček na zdi, k čemuž slouží výřez ve stojánku. Můžete tak tablet jednoduše proměnit v malou nástěnnou televizi.

Skvělý obraz

10.1" displej disponuje extra jemným rozlišením 1 920 x 1200 pixelů, se kterým bude každý obraz dokonale ostrý, ať už sledujete filmy ve vysoké kvalitě nebo jen brouzdáte po internetu. Technologie IPS nabízí široké zobrazovací úhly, které uvítáte například při sledování filmů s přáteli.

Extra dlouhá výdrž baterie

Lenovo Yoga 2 nabídne při běžném používáni 18 hodin výdrže na jedno nabití, můžete si jej tedy bez problémů vzít na celý den s sebou a nabíječku nechat doma. Dlouhá výdrž je docílena válcovou komorou, která krom ergonomickému držení poskytuje více místa pro uložení baterie, než je tomu u běžných tabletů. Díky funkci OTG můžete také z tabletu nabíjet další zařízení.

Ohromující zvuk

Pro ještě lepší požitek z multimédií je dvojice stereo reproduktorů tabletu Lenovo Yoga 2 nasměrována dopředu k Vám. Reproduktory se velkými komorami jsou navíc poháněny technologií zpracování zvuku Wolfson® Master HiFi™, která Vám společně s prostorovým zvukem Dolby® zprostředkuje dokonalý poslechový zážitek.

Plná konektivita

Integrovaný Bluetooth 4.0 Vám umožní připojit širokou škálu příslušenství nebo sdílet data s ostatními, zatímco s dvoupásmovým bezdrátovým připojením Wi-Fi se můžete připojit k internetu kdekoliv je k dispozici síť a to i na velké vzdálenosti. Konektor microUSB 2.0 Vám dovolí tablet nejen nabíjet, ale technologie OTG Vám dovolí připojit další periferie, jako jsou USB klíčenky, klávesnice či myš.

Kvalitní zadní fotoaparát

Abyste mohli zachytit vše, co se kolem Vás děje, je Vám k dispozici fotoaparát s rozlišením 8 Mpx, se světelností f/2,2, moderním objektivem omezujícím odlesky a snímačem BSI 2, který si poradí i se sníženým osvětlením.

Aplikace Lenovo DOit

Řada předinstalovaných aplikací Lenovo DOit Vám usnadní Vaši práci. Můžete tak například sdílet soubory s ostatními Android zařízeními bez nutnosti síťového připojení, ochrání Vás před nebezpečnými aplikacemi a malwarem nebo Vám umožní jednoduše zálohovat a obnovovat Vaše data.




Hlavní přednosti:
- Unikátní ergonomický design
- 10" IPS displej s Full HD rozlišením
- 4 módy používání
- Extra dlouhá výdrž baterie


Technické specifikace:
- Procesor: Čtyřjádrový Intel Atom Z3745, 4 x 1 860 MHz
- Operační systém: Android 4.4.2 JellyBean
- Displej: 10.1" IPS, 1 920 x 1 200 px
- Paměť: 16 GB vniřní, 2 GB RAM
- Paměťové karty: microSD až 64 GB
- Komunikace: 802.11 a/b/g/n (2,4 GHz a 5 GHz), Wi-Fi direct, Hotspot, Bluetooth 4.0
- Kamery: zadní 8 Mpx, přední 1,6 Mpx
- Vstupy a výstupy: 3,5mm stereo pro sluchátka, microUSB 2.0
- Určení polohy: A-GPS
- Rozměry: 255 x 183 x 7.2 mm
- Hmotnost: 619 g… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 6 490 Kč