banner

Inzerát byl 29.2.2016 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám CUBE1 G503, černá rozbaleno MTOSCUG503050

22:35 1.4.2015 | Praha | prohlédnuto 442x

Výborně vybavený telefon s velkým displejem, spoustou výkonu a podporou Dual SIM za skvělou cenu.

Cube1 G503 je telefon s elegantním designem, který Vám dokonale padne do dlaně. Povrch se sametovou úpravou je velmi příjemný na dotyk, zlepšuje manipulaci a snižuje šanci vyklouznutí telefonu z ruky. Na zadní straně najdete kromě loga Cube1 čočku 5Mpx fotoaparátu. Ten disponuje automatickým ostřením a zachytíte s ním jakýkoliv moment. A pokud okolní světlo nestačí, je k dispozici také LED diodový blesk.

Přední stranu zdobí 5" displej, postavený na technologii IPS, která Vám zajistí dokonale jasné barvy, ostré detaily a velké pozorovací úhly, takže se nemusíte bát zkreslení obrazu i když se na něj nedíváte kolmo. Displej má rozlišení 960 x 540 bodů, které je ideální jak pro sledování filmů, tak například prohlížení fotek či surfování po internetu. Již z výroby je navíc displej opatřen ochrannou fólií.

Uvnitř telefonu bije čtyřjádrový procesor MediaTek, jehož každé jádro je taktované na frekvenci 1 GHz. Společně s 1 GB operační paměti RAM zajistí dokonale plynulé přehrávání filmů, hraní i náročných her a především běh operačního systému, kterým je Android v poslední verzi 4.4 KitKat. Ten přináší oproti předchozím verzím nová vylepšení, zaměřená na lepší přehlednost, příjemnější ovládání a celkovou jednoduchost. Navíc není osazen žádnou nadstavbou, která by omezovala systém, nebo jej nějakým způsobem modifikovala. Díky funkci Dual SIM už s sebou nemusíte nosit dva telefony. Obě SIM karty stačí vložit do Cube1 a můžete je používat současně. Využijte tak například výhod různých operátorů nebo spojte svůj osobní život s prací.



Hlavní přednosti:
- Nízká cena
- 5" IPS displej
- Vysoký výkon
- Podpora Dual SIM
- Ochranná fólie již na displeji



Technické specifikace:
- Operační systém: Android 4.4 KitKat
- Displej: Kapacitní 5" IPS, rozlišení 940 x 540 bodů
- Procesor: Čtyřjádrový, 4 x 1 GHz, MediaTek MTK6582M
- Interní paměť: 4 GB
- Operační paměť: 1 GB
- Fotoaparát hlavní: 5 Mpx, automatické ostření, diodový blesk
- Fotoaparát přední: 1,3 MPx, rozpoznání obličeje
- Senzory: Akcelerometr, senzor natočení, senzor přiblížení
- Konektivita: Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, microUSB, 3,5 mm jack, A-GPS
- Baterie: Li-Ion 1 900 mAh
- Rozměry: 141 × 72.4 × 9.3 mm
- Hmotnost: 150 g … © Sunnysoft s.r.o.

cena: 2 690 Kč