banner

Inzerát byl 22.5.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Lenovo Vibe Z2, šedý, rozbaleno, záruka 24 měsíců 655037

17:38 29.3.2015 | Praha | prohlédnuto 262x

Prémiový chytrý telefon s hliníkovým tělem, vysokým výkonem a LTE konektivitou.

Se stylovým telefonem Lenovo Vibe Z2 opravdu zaujmete. Jeho tělo má extrémně malou tloušťku, pouhých 7,8 mm, takže Vám lehce vklouzne do kapsy, a k tomu je vyrobeno z kvalitního broušeného hliníku, který mu dodává vysokou pevnost a elegantní vzhled.

Displej má úhlopříčku 5,5" a je postaven na technologii IPS, která Vám zaručí široké zobrazovací úhly a dokonale ostré barvy, které bez problému uvidíte i na přímém slunci. Disponuje HD rozlišením 1 280 x 720 bodů, na kterém můžete pohodlně sledovat filmy ve vysoké kvalitě, prohlížet fotografie nebo jen tak brouzdat po internetu.

S precizním 13Mpx fotoaparátem pořídíte dokonale ostré snímky s těmi nejjemnějšími detaily. Vysoce citlivý senzor si poradí i se zhoršenými světelnými podmínkami, ve kterých Vám pomůže i duální LED diodový blesk. Díky optické stabilizaci obrazu se už nemusíte bát rozmazaných fotografií. S předním fotoaparátem s rozlišením 8 Mpx můžete jednoduše fotit skvělé autoportréty nebo videotelefonovat s přáteli či kolegy. Fotografická aplikace SNAPit Vám nabídne velký výběr módů, jako jsou panorama, slabé osvětlení, rychlofocení až 10 snímků za sekundu a natáčení videa při rychlosti až 120 snímků za sekundu.

Váš zážitek z multimédií ještě umocní kvalitní zvuk. Toho je dosaženo díky uzavřené reproduktorové ozvučnici, která poskytne kvalitní basy, a upravený napájecí okruh dodá více energie pro ještě větší hlasitost. Pokud raději upřednostňujete sluchátka, potěší Vás nezávislý zesilovač.

Uvnitř Vibe Z2 se ukrývá čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon s taktem 1,2 GHz, postavený na 64bitové technologii. Ten si poradí i s těmi nejnáročnějšími aplikacemi i dokonale plynulým během operačního systému. Tím nje Android ve verzi 4.4 KitKat, který přináší jednodušší a intuitivnější ovládání, vyšší výkon, rychlejší multitasking a spoustu dalších novinek.

Díky LTE připojení se již nemusíte nechávat omezovat při stahování Vaší oblíbené hudby nebo filmů a můžete tak využít maximálního potenciálu mobilního internetu. Podpora Dual SIM Vám zase umožní aktivně používat dvě SIM karty současně. Díky tomu můžete využívat výhod různých operátorů nebo spojit svůj osobní život s pracovním.

Vaši každodenní práci s telefonem Vám usnadní i předinstalované aplikace. K nim patří například SHAREit, která Vám umožní bezdrátově sdílet hudbu a další data bez nutnosti připojení k Wi-Fi nebo internetu. Aplikace Security zase zrychlí a ochrání telefon před nebezpečnými aplikacemi a viry a s aplikací SYNCit můžete zálohovat a obnovit své kontakty, SMS zprávy a výpisy hovorů.



Zařízení je určeno pro Českou republiku. Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu v ČR.

Uživatelské prostředí zařízení je v českém jazyce



Hlavní přednosti:
- Tenké tělo z broušeného hliníku
- 5,5" IPS displej s HD rozlišením
- Kvalitní fotoaparát
- Vysoký výkon
- Podpora Dual SIM a LTE



Technické specifikace:
- Procesor: Čtyř-jádrový procesor, 4 x 1,2 GHz, Qualcomm Snapdragon 410, Adreno 306
- Operační systém: Android™ 4.4 Kitkat
- Displej: Dotykový 5,5" IPS s HD rozlišením (1 280 x 720 bodů)
- Hlavní fotoaparát: 13 MPx, automatické ostření, diodový blesk
- Přední fotoaparát: 8 MPx
- Paměť: 32 GB, RAM 2 GB
- Konektivita: Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, USB 2.0, A-GPS, 3,5 mm jack
- Senzory: Akcelerometr, senzor přiblížení, senzor okolního světla, kompas
- Baterie: 3 000 mAh, Li-Pol
- Rozměry: 148,5 x 76,4 x 7,8 mm
- Hmotnost: 158 g… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 8 190 Kč