banner

Inzerát byl 9.4.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám X-mini II - fialová bazar

9:37 27.2.2015 | Praha | prohlédnuto 307x

X-mini II je sice drobný velikostí, ale zárověň obrovský zvukem!



Zvukový driver 40mm dodává lepší zvuk, výkonnější baterie zajištuje delší výdrž na mnohem více než deklarovaných 12 hodin! Větší pokračovatel úspěšného kapesního reproduktoru s integrovanou nabíjecí lithiovou baterií a s integrovaným bass rezonátorem! Plnění slibu „Sound Beyound Size“! Jednoduše připojte do svého mobilního telefonu, MP3 přehrávače nebo notebooku, a ohromte své přátele s touto kapesní bombou. Naplňte místnost svou hudbou s čistým, jasným, jiskřivým zvukem a pozvedněte náladu všem kolem sebe. X-mini™ II Capsule reproduktory™ jsou měřítkem pro přenosné audio a jsou novým multimediálním příslušenstvím, které prostě musíte mít.

Každý reproduktor X-mini vypadá velmi luxusně díky kvalitním plastům, které byli použity při výrobě reproduktorů. Na spodní straně najdete velmi prakticky schovaný 3,5 mm jack pro spojení s jakýmkoliv zařízením používajícím tento konektor. Když otočíte vrchní část reproduktoru X-Mini, otevře se a vysune se jako harmonika. Na spodní straně se ješte nachází Mini USB konektor pro napájení, ovladač hlasitosti, 3,5mm jack konektor a přepínač na zapnutí a vypnutí reproduktoru.

X-Mini bez problémů připojíte k mobilnímu telefonu, notebooku, iPhonu, iPadu, MP3 a MP4 přehrávači, PSP a nebo k Vašemu PC. V podstate ke všemu, co má 3,5 mm jack, a pokud nemá, tak určitě seženete redukci! Jednou z hlavních výhod reproduktorů X-Mini je fakt, že každý reproduktor má v sobě zabudovanou Li-Ion baterii, která je samozřejmě nabíjecí. Nabíjení je rychlé, trvá 2 – 4 hodiny. To Vám zaručí, že při poslechu hudby přes reproduktor X-Mini si nevybijete baterii ve svém zařízení. Na jedno nabití vydrží reproduktor X-Mini II přehrávat hudbu až 12 hodin. Novinkou je i možnost zapojení reproduktorů X-Mini za sebou, třeba i 20 za sebou. Funkce Buddy Jack to zvládne bez problémů a síla zvuku se znásobí. Přitom stále platí, že baterie ve Vašem hudebním přehrávači nebude vyšťavená.

… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 299 Kč