banner

Inzerát byl 7.3.2015 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Huawei Mate 7, černá, rozbaleno + flipové pouzdro zdarma Ascend Mate7 Black

8:34 31.12.2014 | Praha | prohlédnuto 484x

Telefon slouží jako předváděcí na prodejně. Kompletní příslušenství a záruka je 24měsíců.



Luxusní phablet od společnosti Huawei s velikým Full HD displejem, velkou spoustou výkonu a prémiovým designem.,

Huawei Ascend Mate 7 má tělo tenké pouhých 7,9 mm, vyrobené z broušeného kovu, které mu dodává prémiový vzhled. Velký 6" IPS displej s Full HD rozlišením 1 920 x 1 080 bodů se postará o to, abyste vše viděli čistě a jasně, ať už jde o sledování filmů, surfování po internetu nebo hraní her. Díky tenkému rámečku kolem displeje, který má na bocích pouhých 2,9 mm, využívá Ascend Mate 7 omezených rozměrů s maximální efektivitou.

Unvitř phabletu se ukrývá zbrusu nový osmijádrový procesor Kirin 925 s jedním úsporným jádrem navíc. Čtyři z těchto jader jsou taktována na frekvenci 1,8 GHz, druhá čtveřice disponuje taktem 1,3 GHz. Technologie big.LITTLE umožňuje ovládat všechna jádra nezávisle a tak Vám poskytnout přesně tolik výkonu, kolik v danou chvíli potřebujete, šetří tak výrazně spotřebovanou energii a Ascend Mate 7 tak vydrží na jedno nabití déle. V procesoru se ukrývá ještě jedno jádro s taktem 230 MHz, které je aktivní při zhasnutém displeji a výrazně tak snižuje spotřebu phabletu při nepoužívání. S procesorem spolupracují 2 GB operační paměti, která přispívá k celkové plynulosti systému i jednotlivých aplikací. Pro Vaše data je k dispozici 16 GB vnitřní paměti. Fotoaparát s rozlišením 13 megapixelů je postaven na senzoru Sony 4. generace a pětici asférických čoček, které společně umí zachytit Vaše každodenní momenty s dokonalou ostrostí. Přední kameru s rozlišením 5 megapixelů využijete například při videohovorech nebo focení selfie.

Huawei Ascend Mate 7 je vyroben s ohledem na maximální bezpečnost Vašich dat. K tomu přispívá čtečka otisků prstů, umístěná na zadní straně pod čočkou fotoaparátu. Po přejetí prstem a rozpoznání Vašeho otisku dojde k okamžitému probuzení a odemčení displeje, aniž byste museli mačkat tlačítko nebo obrazovku ručně odemykat. Otiskem prstu můžete zabezpečit také samotná data v telefonu, ať už jde o zprávy, aplikace nebo dokumenty.

S LTE připojením si můžete užívat superrychlého stahování, streamování hudby i videí nebo nahrávání souborů na internet. Systém duálních antén zaručuje dostatečně silný signál za všech podmínek. Systém inteligentního přepínání sítí se postará o plynulé a nepřerušované připojení. Díky baterii s obrovskou kapacitou 4 100 mAh vydrží Ascend Mate 7 velmi dlouhou dobu na jedno nabití. A když už se někde ocitnete bez nabíječky, systém správy energie umožní telefonu s 10% kapacity baterie fungovat ještě dlouhé hodiny.



Hlavní přednosti:
- Extrémní výkon
- 6" IPS displej s Full HD rozlišením 1 920 x 1 080 bodů
- Podpora LTE-Advanced (kategorie 6)
- Čtečka otisků prstů
- Dlouhá výdrž díky úspornému režimu a vysokokapacitní baterii



Technické specifikace:
- Procesor: Devítijádrový procesor, 4 x 1,8 GHz + 4 x 1,3 GHz + 1 x 230 MHz, Hisilicon Kirin 925
- Operační systém: Android™ 4.4.2 Kitkat s nadstavbou EMUI 3.0
- Displej: Dotykový 6" IPS s Full HD rozlišením (1 080 x 1 920 bodů), 368 PPI
- Hlavní fotoaparát: 13 MPx, automatické ostření, diodový blesk
- Přední fotoaparát: 5 MPx
- Video: Natáčení videa ve Full HD (1 920 x 1 080 bodů)
- Paměť: 16 GB, RAM 2 GB
- Konektivita: Bluetooth 4.0, microUSB , Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, A-GPS, GLONASS, 3,5 audio jack
- Senzory: Akcelerometr, gyrosnímač, senzor přiblížení, kompas, Hallův snímač, snímač otisků prstů
- Baterie: 4 100 mAh, Li-Ion
- Rozměry: 157 x 81 x 7,9 mm
- Hmotnost: 185 g… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 10 990 Kč