banner

Inzerát byl 4.11.2014 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Tetrax XCase Silikonové pouzdro pro Samsung i9300 Galaxy S3 černá pro magnetický držák, rozbaleno 80

9:57 15.10.2014 | Praha | prohlédnuto 278x

Silikonové pouzdro XCASE pro Samsung Galaxy S3 chrání Váš telefon před škrábanci a nečistotami a zároveň obsahuje klip, který umožňuje pouzdro používat s magnetickými držáky Tetrax

Pouzdro je vyrobené z jemného a odolného silikonu, díky čemuž chrání telefon před nárazy a poškrábáním. Veškeré ovládací prvky, mikrofon i fotoaparát telefonu jsou i v pouzdře bez problému přístupné. V zadní straně pouzdra je integrovaný klip, který umožní spojení pouzdra s jakýmkoliv z magnetických držáků Tetrax.

Hlavní přednosti
- Odolné silikonové pouzdro
- Vyrobeno přesně na míru
- Možnost použití s magnetickými držáky Tetrax



Technologie Tetrax Power Magnet System

Tetrax Power Magnet System je patentovaná technologie čtyř magnetů s opačnou polaritou, zajišťující dokonalé upevnění Vašeho telefonu, tabletu nebo jakéhokoliv jiného zařízení, které chcete mít ve svém voze neustále na očích.

Hlavní část tvoří miniaturní platforma Turn&Go s pogumovanými čelistmi, které lze pomocí rotační objímky sevřít kolem mřížky ventilace nebo nalepovací minikonzoly XVENT, tu můžete přilepit kamkoliv na palubní desku. Modulární platformu Turn&Go lze nahradit statickou alternativou FIX, kterou přímo přilepíte na požadované místo. Tento systém nabízí vynikající přenosnost a modularitu, umožňující použití libovolného množství zařízení v libovolném množství vozů nebo jiných míst.

Protikusem držáku je kovový klip, který je buďto přímo integrován v pouzdrech XCASE, nebo je možné jej v podobě samolepícího štítku pumístit na jakékoliv zařízení. Volitelné objímka XBASE v kombinaci s Turn&Go platformou a provedení držáku XWAY přináší větší stabilitu.… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 136 Kč