banner

Inzerát byl 2.9.2014 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Apple iPhone 4S 8GB, černý, rozbaleno, záruka 24 měsíců

9:24 1.9.2014 | Praha | prohlédnuto 361x

Rozbaleno jako předváděcí zařízení. Kompletní příslušenství a záruka 24 měsíců



Apple iPhone 4S je nástupcem velmi úspěšného modelu iPhone 4. Oproti předchozí verzi přináší výkonnější dvoujádrový procesor A5, výkonnější grafiku a 8Mpx fotoaparát s podporou záznamu videa ve Full HD rozlišení 1080p.



Zařízení je určeno pro Českou republiku.
Vztahuje se na něj plnohodnotná záruka a podpora autorizovaného servisu
v ČR.





Apple iPhone 4S stejně jako jeho předchůdce disponuje kvalitní konstrukcí a atraktivním designem kombinujícím ostré a zaoblené hrany. To zapříčinilo to, že nový iPhone je tenčí a má pouze 9, 8 mm. Přední strana a i netradičně zadní strana je z tvrzeného skla. Kovový rámeček spojuje obě strany a nalezneme v něm antény. iPhone 4S má odolnou konstrukci a vypadá, jak jsme u Applu zvyklý, velmi stylově. Na zadní ploché straně se nachází fotoaparát a logo výrobce. Na stranách jsou umístěna tlačítka pro ovládání hlasitosti, na horní straně nalezneme 3,5 jack a tlačítko pro zapínání/vypínání. Na spodní straně je místo vyhrazeno pro připojení kabelu k počítači a reproduktory.

Přední strana zajisté patří hlavně krásnému Retina IPS displeji s ohromným rozlišením 640 × 960. Displej má 3,5 palce a je tedy skvělý k přehrávání filmů, prohlížení fotografií nebo prohlížení internetu. Displej je samozřejmě multidotykový, proto umožní skvělé ovládání gesty pro usnadnění ovládání. Pro rychlé reakce dotykového displeje byla použita kapacitní technologie. Ve spodní části přední strany se nachází tlačítko již známé z předchozích modelů.

Vylepšený je i fotoaparát, ten nabídne 8MPx se zaostřováním dotykem a diodovým bleskem pro přisvětlení a nově také zvládne záznam videa ve FullHD 1080p. V iPhonu můžete videa rovnou upravovat díky aplikaci nebo za menší poplatek získáte edici iMovie pro iPhone. V ní můžete využít spoustu funkcí jako jsou: titulky, střih, přechody, přidaní libovolné hudbu z iPodu a využití GPS pro zobrazení mapy přímo ve videu. Na přední straně pak nalezneme další novinku, a to druhý fotoaparát pro videohovory.

Nový Apple iPhone 4S přináší i lepší dvoujádrový procesor A5, kterému sekunduje 8x výkonnější grafická karta. To zajistí ještě svižnější chod celého telefonu. Další novinkou je tří osý gyroskop, ten využijete pro kvalitnější hraní her nebo pro aplikace.

Do iPhonu 4S samozřejmě můžete také stahovat ohromné množství aplikací, jak už je u iPhonu zvykem. Ty můžete stahovat na největší obchodě s aplikacemi Apple Store se nachází přes 150 tisíc aplikací. Pro ně a další data je v telefonu paměť 8GB. V iPhonu je samozřejmě i propracovaný multimediální přehrávač známý ze starší verzí iPhonů nebo iPodů nabízející mnoho funkcí pro třídění hudby a videí.

Podpora iBooks je další novinka iPhonu 4. Vy si tak můžete číst knížky na cestách bez potřeby přenášení velkých knih. Nakoupit si můžete hromadu eknih z App Store.

V iPhonu nalezneme i vestavěný internetový prohlížeč Safari, ten je velmi rychlý a nabízí jednoduché ovládání. Datové přenosy jsou díky nejnovějším technologiím opravdu rychlé. S HSDPA lze surfovat rychlostí až 7,2 Mb/s. Ani Wi-fi nechybí a vy můžete surfovat zadarmo. Samozřejmostí jsou i základní funkce jako je Bluetooth, dostatečná baterie nebo 3,5 jack, GPS s kompasem. Další novinku připravil Apple v podobě druhého mikrofonu k odstranění šumu při hovoru.



Uživatelské prostředí zařízení je v českém
jazyce.







Obsah balení
-iPhone 4S
-Stereofonní headset s mikrofonem
-USB kabel
-Nabíjecí USB adaptér
-Dokumentace
… © Sunnysoft s.r.o.

cena: 7 490 Kč