banner

Inzerát byl 30.1.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Apple Magic Trackpad 2 (mj2r2zm/a), bezdrátový multifunkční ovladač, bílá, rozbaleno MJ2R2ZM/A rozba

9:00 5.1.2021 | Praha | prohlédnuto 156x

Apple Magic Trackpad2 je ideální vylepšení vašeho Mac zařízení. Díky čtyřem tlakovým senzorům, nacházejících se hned pod povrchem, budete moct pracovat na svým dílech pohodlně a efektivněji. Senzory dokáží reagovat na vaše doteky s extrémní přesností. Zařízení používá celou plochu včetně krajů k zaznamenávání všech dotyků. Povrch je vytvořen odolného skla, které je o 30% větší než u předchozí generace trackpadu.

Apple Magic Trackpad2 disponuje technologií Bluetooth. Díky tomu nemusíte připojovat zařízení k Macu pomocí žádných kabelů. Párování s Macem dokonce probíhá automaticky hned po zapnutí, tudíž nemusíte nic nastavovat nebo instalovat.

Technologie Force Touch
Trackpad nyní uživatelům stolních počítačů umožňuje využít špičkovou technologii Force Touch, která rozeznává tlak přitlačení vašich prstů na zařízení. Dokáže rozlišit celkem 3 stupně přitlačení: dotyk, lehký stisk a silný stisk (podobně jak používají moderní iPhony). To uživatelům umožňuje více způsobů ovládání trackpadu. Nyní můžete vykonat více akcí pouze jedním dotykem.

Multi-Touch gesta
Apple magic Trackpad2 disponuje technologií Multi-Touch, která umožňuje více ovládání počítače pomocí jednoduchých gest. Díky tomu můžete dávat počítači příkazy jako:

- funkce přiblížení a oddálení - posouvejte dva prsty od sebe a k sobě
- přeskakování mezi stránkami v prohlížeči Safari - táhněte dvěma prsty zároveň do stran
- zobrazení všech právě používaných aplikací - přejeďte po trackpadu třemi prsty

Baterie
Trackpad je vybaven špičkovou integrovanou baterií, která na jedno nabití dokáže vydržet až celý měsíc. Nemusíte se tedy bát, že by jste zničeho nic museli každou chvíli přerušovat svoji práci. Nabíjecí kabel s konektorem Lightning je již součástí balení. © Sunnysoft s.r.o.

cena: 3 290 Kč