banner

Inzerát byl 5.12.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Sleepace Nox probouzecí lampa, biobudík a monitor kvality spánku rozbaleno N101 rozbaleno

9:00 24.11.2020 | Praha | prohlédnuto 125x

Zvyšte kvalitu vašeho spánku

Sleepace Nox je chytrý snímač spánku, biobudík a probouzecí lampa vyvinutá pro zlepšení kvality vašeho spánku. Při usínání vám pomůže Nox snadněji usnout uklidňujícím světlem a zvukem, ráno vás vzbudí jeho inteligentní budík pomocí příjemného světla v doprovodu se zvukem.

Usínejte snadno s uklidňujícím světlem a zvukem

Sleepace Nox vám pomůže usnout uklidňujícím světlem a zvukem, které jsou optimálně nastaveny pro zvýšení hladiny melatoninu v těle a tím podpoří nutkání ke spánku. Aplikace Sleepace App automaticky vypne program jakmile usnete.

Inteligentní budík pro přirozené probouzení

Spleepace Nox vás vzbudí v nejlehčí části vašeho spánkového cyklu. V intervalu 30 minut, který si nastavíte bude Nox sledovat vaše spánkové cykly a vzbudí vás tak v pravou chvíli.

Komplexní analýza

Sleepace App zaznamenává komplexní analýzu vašeho spánku a okolních vlivů. Sesbíraná data pak zobrazuje v přehledných grafech s možností je libovolně zvětšit.

Zjistěte kvalitu prostředí vaší ložnice

Nox obsahuje senzory pro sledování teploty, vlhkosti vzduchu a zjistí negativní vlivy jako okolní světlo a hluk ve vaší ložnici. Díky těmto údajům a údajům o spánku, lépe pochopíte vliv prostředí vaší ložnice na kvalitu vašeho spánku.




© Sunnysoft s.r.o.

cena: 1 615 Kč