banner

Inzerát byl 9.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám NAVITEL E700 navigace do auta, rozbaleno GPSNAVIE700 rozbaleno

9:00 29.7.2020 | Praha | prohlédnuto 214x

NAVITEL E700 je moderní navigace s velkým výběrem předem nainstalovaných offline map. Přístroj má jasný 7-mi palcový TFT displej.


Široký displej
Navigace NAVITEL E700 má velký 7" dotykový displej. Navigace používá předem nahrané offline mapy, což znamená, že není vázána na mobilní signál.

Přesná navigace
Software v navigaci Navitel Navigator nabízí hlasové pokyny a vizuální výzvy, které vám pomohou se soustředit na řízení. Dále navigace umí informovat řidiče, zda překračuje nejvyšší povolenou rychlost nebo se přiblíží k dopravní kameře.

Mapy 47 zemí
Balíček map předinstalovaných na NAVITEL E700 zahrnuje 43 evropských zemí a navíc i Bělorusko, Kazachstán, Rusko a Ukrajinu. Další mapy lze zakoupit a nainstalovat pomocí Navitel Navigator Update Center. Zařízení používá microSD až 32 GB pro ukládání dalších map a mediálních souborů.
Mapy všech států obsahují obytnou i průmyslovou infrastrukturu měst a obcí, adresní informace, čísla popisná, podrobnou silniční síť včetně všech ulic a silnic i s ohledem na dopravní situaci, mimoúrovňové křižovatky, kruhové objezdy a další důležité informace. K dispozici je obsáhlá databáze bodů zájmu POI (čerpací stanice, bankomaty, restaurace apod.) a databáze SPEEDCAM, upozorňující řidiče na radary, dopravní kamery a zpomalovací prahy. Samozřejmostí je možnost výběru z alternativních tras či asistent jízdních pruhů.

Technická specifikace:
Navigace
- Software: Navitel Navigator
- Předinstalované mapy: Albánie, Andorra, Belgie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Gibraltar, Chorvatsko, Island, Itálie, Kazachstán, Kypr, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Severní Makedonie, Malta, Moldavsko, Monako, Německo, Nizozemsko, Norsko, ostrov Man, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Rusko, Řecko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Spojené království, Srbsko, Švédsko, Švýcarsko, Ukrajina, Vatikán
- Možnost instalace dalších map: ano
- Hlasové pokyny: ano
- Upozornění na SPEEDCAM: ano
- Časový výpočet trasy: ano
Displej
- Typ displeje: TFT
- Velikost displeje: 7"
- Dotykový displej: ano
- Rozlišení: 800х480
- Podsvícený displej: ano
Obecné
- Operační systém : Windows CE 6.0 / Linux
- CPU: Mstar MSB2531, Cortex-A7
- Frekvence CPU: 800 MHz
- RAM: 256 MB, DDR3
- SD karta: až 32 GB
Připojení
- Mini-USB: ano
- 3.5 mm audio jack: ano
- Adaptér do vozidla 12/24 V: ano © Sunnysoft s.r.o.

cena: 1 590 Kč