banner

Inzerát byl 9.4.2021 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Scosche MagicMount Pro Qi držák s bezdrátovým nabíjením do mřížky ventilace 10W, rozbaleno MPQ2V-XTS

9:00 30.5.2020 | Praha | prohlédnuto 181x

SCOSCHE MagicMount Pro Charge Vent
Elegantní design nového držáku Scosche MagicMount Pro Charge oživí vzhled každého auta. Po instalaci držáku do mřížky ventilace budete mít telefon neustále na očích a přesto v bezpečí.

Otáčení o 360°
S MagicMount Pro Charge si můžete uchytit váš telefon v jakékoliv pozici, hlavice se dá jednoduše natáčet o celých 360°! Polohu telefonu si tak můžete ideálně přizpůsobit, ať už jej chcete mít ve vodorovné, svislé nebo jakékoliv jiné orientaci.

Stylový a bezpečný
Bezpečně zajistěte váš telefon v mřížce ventilace auta. Stylový a moderní design držáku se bude vyjímat v každém interiéru.

Jednoduchá manipulace
S držákem lze jednoduše manipulovat i jednou rukou. Přichycení telefonu, stejně jako jeho odebrání či nastavení úhlu držáku tak můžete bezpečně provádět i při jízdě autem.

Bezdrátové nabíjení
Tento držák s bezdrátovým nabíjením vám poskytne výstupní výkon 5 W, zařízením s podporou technologie Fast Charge pak dokonce 10 W. Stačí jednoduše položit telefon na držák a nabíjení začne automaticky. Scosche MagicMount Pro Charge navíc chrání vaše zařízení před přepětím a dokonce je sám schopný detekovat cizí předměty.

100 % bezpečné a velmi silné magnety
Vaše zařízení bude magnetem bezpečně a pevně přichyceno k držáku, nehrozí tak žádné nebezpečí sklouznutí. Magnety jsou vhodné a bezpečné pro naprostou většinu smartphonů, tabletů i GPS navigací.

*Držák není vhodný pro zařízení s pevným diskem (HDD) jako je například iPod Classic. Silné neodymové magnety totiž mohou poškodit pevný disk.*

Umístění MagicPlate™ na zařízení
Držák MagicMount Elite používá k bezpečnému uchycení k MagicPlate™ silné magnety. MagicPlate™je malý samolepící kovový plátek, který můžete velice jednoduše připevnit k zadní straně vašeho telefonu, tabletu či navigace. Můžete si vybrat, zda MagicPlate™ připevníte přímo na záda telefonu, pod kryt baterie nebo ochranný obal, pokud ho používáte. Pokud máte telefon s podporou technologie bezdrátového nabíjení, věnujte zvýšenou pozornost výběru místa pro uchycení MagicPlate™, aby jste mohli telefon stále bezdrátově dobíjet.


Vlastnosti:
- Certifikát Qi certifikovaný společností Wireless Power Consortium (WPC) zajišťuje bezpečné a spolehlivé bezdrátové nabíjení a kompatibilitu s zařízeními s podporou Qi.
- Tato bezdrátová magnetická nabíječka nabízí až 10W nabíjecího výkonu, což je dvakrát vyšší nabíjecí výkon, než má většina bezdrátových nabíječek. Váš telefon se tedy bude nabíjet rychleji.
- Chrání vaše zařízení pomocí pokročilých bezpečnostních funkcí, jako je zabudovaná detekce cizích objektů.
- Kompatibilní se smartphony s bezdrátovým nabíjením s technologií Qi od společností Apple, Samsung a dalších.
- Výstup: 5 V / 2,4 A, 9 V / 1,8 A, 12 V / 1,4 A (rychlonabíjení) © Sunnysoft s.r.o.

cena: 853 Kč