banner

Inzerát byl 4.3.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Huawei MediaPad T5 10 WiFi 4/64GB černý, rozbaleno TA-T510WBOM64

9:00 21.2.2020 | Praha | prohlédnuto 150x

Model MediaPad T5 je oku lahodící tablet s prémiovým designem. Jeho symetrické kovové tělo je vyrobené s maximální péčí a je velmi tenké a lehké. široký displej zobrazí velmi jemné detaily a je ideální na sledování filmů, seriálů i brouzdání po webu. Dva reproduktory produkují kvalitní a robustní zvuk. Osmi-jádrový procesor dodá perfektní výkon, zatímco konzumuje méně baterie. Uživatelské prostředí je pečlivě navržené pro hladší chod a inteligentnější a intuitivnější zážitek. Funkce Eye-comfort redukuje množství modrého světla, aby bylo čtení zdravější pro každého člena rodiny. Dětský koutek nabízí zábavný prostor, kde si děti můžou hrát a učit se pomocí speciálních aplikací.

Tenký, lehký, odolný
Huawei MediaPad T5 je oku lahodící tablet s prémiovým designem. Jeho symetrické kovové tělo je vyrobené s maximální péčí a je velmi tenké a lehké (okolo 460 g), aby se snadno nosilo a příjemně drželo.

Ohromující 1080p Full HD displej
Huawei MediaPad T5 nabízí široký 10,1' displej s rozlišením 1920x1200 a zobrazí velmi jemné detaily. Díky poměru obrazu 16:10 je ideální na sledování filmů, seriálů i brouzdání po webu.

Duální reproduktory, pohlcující zvuk
Dva reproduktory produkují kvalitní a robustní zvuk při přehrávání vaší oblíbené hudby. Huawei Histen audio technologie pak dělá zvuk bohatším a poskytuje pohlcující zážitek při sledování filmů.

Silný procesor, vysoký výkon
Osmi-jádrový procesor s frekvencí až 2,36 GHz dodá perfektní výkon zatímco konzumuje méně baterie. Paměť úložiště jde snadno rozšířit až na 256 GB pomocí microSD karty.

Rychlý a intuitivní Android 8.0
Založené na Android 8.0, EMUI 8.0 je pečlivě navržené pro hladší chod a inteligentnější a intuitivnější zážitek. Vaše aplikace se načítají rychleji a běží plynule bez nečekaných zastavování.

© Sunnysoft s.r.o.

cena: 4 989 Kč