banner

Inzerát byl 22.5.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Huawei Band 4, červená, rozbaleno 55024461

9:00 9.1.2020 | Praha | prohlédnuto 212x

Pro plný komfort a pro vždy dostupné aktualizace v mobilní aplikaci HUAWEI Zdraví na všech mobilních zařízeních si stáhněte nejprve mobilní aplikaci HUAWEI App Gallery na následujícím odkazu: https://huaweimobileservices.com/appgallery/ a poté HUAWEI Mobile Services a HUAWEI Zdraví. Pak jsou v aplikaci Huawei Zdraví zobrazena všechna data pro váš pohodlný monitorning jednotlivých aktivit.

Mladistvý vzhled, pohodlné nošení
Stylový náramek HUAWEI Band 4 tě překvapí. Vyber si mezi barevnými variantami Sakura Pink, Amber Sunrise, a Graphite Black. Barevná dotyková obrazovka 2.5D přinese ohromující vizuální zážitek, poutavé rozhraní a upozorní tě na zprávy.

Vyjádři svou jedinečnost
Ukaž své já a dej svému zařízení vše ze svojí osobnosti. V HUAWEI WATCH Face Store najdeš ciferníky různých stylů s tématy sport, karikatura, inteligence a hi-tech. Vyber si jedinečný styl přesně podle nálady.

Jednodušší nabíjení, delší výdrž.
Osvoboď se od kabelů a nabíječek. Vestavěný USB konektor pojme běžné USB nabíječky, doplň baterii kdekoli a kdykoli. Náramek vydrží až 6 dní dní provozu na jedno jediné nabití.

Chytré sledování tepové frekvence
HUAWEI TruSeen™ 3.5 přesně monitoruje tvoji srdeční frekvenci pomocí profesionálních optických zařízení, procesním čipům a AI algoritmu. Pokud tvoje srdeční frekvence překročí maximální průměr, náramek tě upozorní zavibrováním. Noční režim ztlumí světlo a náramek nebude rušit tvůj spánek.

Stará se o tvůj kvalitnější spánek
Zdravý spánek je základem zdravého životního stylu. HUAWEI TruSleep™ 2.0 sleduje tvůj srdeční tep během spaní a rozpozná čtyři fáze spánku. Na základě toho analyzuje kvalitu tvého spánku. Dokáže identifikovat 6 typů spánkových poruch a poradí, jak si dopomoci k lepšímu spaní.

Začni trénovat a nepřestávej
Běhání venku / uvnitř, chůze venku / uvnitř, cyklistika venku / uvnitř, orbitrek, veslovací trenažér, volný trénink. Vyber si z 9 režimů cvičení a sleduj své tréninky. HUAWEI Band 4 podrobně analyzuje srdeční frekvenci, zónu srdeční frekvence, ujité kroky, vzdálenost, rychlost, spálené kalorie a další. Trénuj a cvič lépe.

Každodenní pomocník na tvém zápěstí
Oznámení o příchozích zprávách, nebo telefonních hovorech, funkce Najít můj telefon, dálková spoušť, to vše budeš mít na svém zápěstí. Žij efektivněji s HUAWEI Band 4.

Vlastnosti:
- rozměry 18,5 x 56 x 12,5 mm
- barva červená
- 0,96" displej
- měření tepu, spánku, kroků © Sunnysoft s.r.o.

cena: 799 Kč