banner

Inzerát byl 26.11.2020 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Scosche MagicMount Surface Qi 10W bezdrátová rychlonabíječka, rozbaleno MQUSM-XTSP_rozbaleno

9:00 21.2.2019 | Praha | prohlédnuto 448x

Scosche MagicMount Charge™ Surface je magnetický držák pro mobilní telefon určený pro přichycení na rovnou desku, ať už v autě, v kanceláři nebo doma. Tento model držáku podporuje technologii Qi indukčního bezdrátového nabíjení s výkonem až 10 W.

Bezdrátové nabíjení
Tento držák s bezdrátovým nabíjením vám poskytne výstupní výkon 5 W, zařízením s podporou technologie Fast Charge pak dokonce 10 W. Stačí jednoduše položit telefon na držák a nabíjení začne automaticky. Scosche MagicMount Charge™ Surface navíc chrání vaše zařízení před přepětím a dokonce je sám schopný detekovat cizí předměty.

100 % bezpečné a velmi silné magnety
Vaše zařízení bude magnetem bezpečně a pevně přichyceno k držáku, nehrozí tak žádné nebezpečí sklouznutí. Magnety jsou vhodné a bezpečné pro naprostou většinu smartphonů, tabletů i GPS navigací.

*Držák není vhodný pro zařízení s pevným diskem (HDD) jako je například iPod Classic. Silné neodymové magnety totiž mohou poškodit pevný disk.*

Umístění MagicPlate™ na zařízení
Držák MagicMount Elite používá k bezpečnému uchycení k MagicPlate™ silné magnety. MagicPlate™je malý samolepící kovový plátek, který můžete velice jednoduše připevnit k zadní straně vašeho telefonu. Můžete si vybrat, zda MagicPlate™ připevníte přímo na záda telefonu nebo na ochranný obal, pokud ho používáte. Pokud máte telefon s podporou technologie bezdrátového nabíjení, věnujte zvýšenou pozornost výběru místa pro uchycení MagicPlate™, aby jste mohli telefon stále bezdrátově dobíjet.


Vlastnosti:
- Certifikát Qi certifikovaný společností Wireless Power Consortium (WPC) zajišťuje bezpečné a spolehlivé bezdrátové nabíjení a kompatibilitu s zařízeními s podporou Qi.
- Tato bezdrátová magnetická nabíječka nabízí až 10W nabíjecího výkonu, což je dvakrát vyšší nabíjecí výkon, než má většina bezdrátových nabíječek. Váš telefon se tedy bude nabíjet rychleji.
- Chrání vaše zařízení pomocí pokročilých bezpečnostních funkcí, jako je zabudovaná detekce cizích objektů.
- Kompatibilní se smartphony s bezdrátovým nabíjením s technologií Qi od společností Apple, Samsung a dalších.
- Výstup: 5 V / 2,4 A, 9 V / 1,8 A, 12 V / 1,4 A (rychlonabíjení) © Sunnysoft s.r.o.

cena: 349 Kč