banner

Inzerát byl 20.2.2019 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám FIXED FIX3 držák s adhesivní přísavkou pro smartphony o šířce 6-9 cm, rozbaleno FIXH-FIX3_rozbaleno

9:00 7.2.2019 | Praha | prohlédnuto 268x

Univerzální držák chytrých telefonů do auta s velkým rozsahem nastavení pro telefony s šířkou od 60 do 90 mm a snadným ovládáním. Jednoduše vytáhnete pravou čelist opatřenou pěnovou výplní, vložíte telefon a čelist uvolníte. Pružina uvnitř zajistí silné sevření vašeho telefonu a tím i maximální bezpečnost během jízdy. Kloubový mechanismus otočný v úhlu 360° vám dává možnost natočit telefon přesně podle vašich potřeb. Držák uchytíte na čelní sklo automobilu nebo palubní desku pomocí přísavky. Váš telefon můžete v držáku komfortně dobíjet.

RYCHLÉ VLOŽENÍ JEDNOU RUKOU

Jednodušší to být nemůže. Rukou nebo přímo svým chytrým telefonem vysunete pravou čelist do strany a vložíte telefon. Roztažená čelist se díky pružinovému mechanismu sama stáhne a pevně zafixuje váš telefon. Hotovo. Nemějte obavu. Čelisti pokrývá pěnová výplň, takže váš chytrý telefon bude v držáku jako v bavlnce.

DRŽÍ JAKO PŘIBITÝ

Díky robustní přísavce drží FIX3 dobře na čelním skle, ale také palubní desce. Vyberte si místo, které vám nejvíc sedí a FIX 3 se postará o zbytek.

ŠIROKÝ ROZSAH PRO ŠIROKÝ ZÁSAH

Aktivní oblast držáku a tedy rozsah čelistí je 60 – 90 mm. Veškeré telefony s šířkou v tomto rozmezí tedy zvládne FIX 3 bezpečně udržet. Kloubový mechanismus zajišťuje možnost otočení v rozsahu 360°a naklopení v rozmezí cca 40°. Zkrátka dost na to, abyste v autě rychle nalezli optimální polohu natočení. © Sunnysoft s.r.o.

cena: 199 Kč