banner

Inzerát byl 13.6.2019 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám HONOR Play modrý rozbaleno 51092SMF rozbaleno

9:00 16.11.2018 | Praha | prohlédnuto 429x

Kvalitní, elegantní a moderní konstrukce

Mobilní telefon Honor Play je vyroben primárně pro hráče, to ovšem neznamená že ho nemůžete používat pro běžné činnosti. Design s hliníkovými zády a velkým IPS displej s moderním výřezem přitom neevokuje herní zaměření. Hodí se jak pro mladé školáky, kteří rádi hrají hry, tak i pro vysoce postavené pracovníky, kteří si rádi potrpí na elegantním designu. Zkrátka všestranný smartphone, který vás bude bavit.

Hraní hraje prim

Extrémní výkon a perfektní optimalizace dokáže z telefonu dostat maximální grafický výkon. Osmijádrový procesor Kirin 970 o maximální frekvenci 2,3 GHz a 4 GB RAM paměť vám zajistí jak plynulé hraní, tak i plynulé reakce celého systému, ať už děláte cokoli. Poděkovat můžete i speciální funkci GPU Boost, která zvýší grafický výkon až o 60 %. To vám dovolí hrát hry mnohem plynuleji, v lepší kvalitě a s více detaily, než jste byli doposud zvyklí.

Displej s výřezem

Výkon je základ, ale bez pěkného obrazu by zážitek nebyl tak intenzivní. Honor Play nabízí perfektní 6,3“ IPS displej s rozlišením 2340 x 1080 pixelů na kterém jsou barvy pěkně jasné a obraz je ostrý. Díky velkému displeji máte dostatek prostoru na pohyb vašich prstů a zároveň si nezakrýváte hrací scénu. Telefon je s displejem přes celou obrazovku dalším do série prémiových telefonů, které se staly hitem letošního roku.

Vzpomínky a zážitky

Fotografie neodmyslitelně patří k našim životům. Uchovejte si vzpomínky a podělte se s přáteli o vaše každodenní zážitky. Honor Play nabízí ve spolupráci s umělou inteligencí vytváří opravdu úchvatné fotografie. Duální zadní fotoaparát s rozlišením 16+2 Mpx vám pomůže zachytit vše co chcete ve vysoké kvalitě a pokud vám to bude připadat nedostatečné, k dispozici máte spoustu možností nastavení pro vyladění záběru podle vašich představ. Naopak přední fotoaparát disponuje rozlišením 16 Mpx, což potěší zejména milovníky selfie momentů.

Nadstandartní výkon

Veškerá vaše data uložíte do 64 GB interní paměti, kterou lze rozšířit o paměťovou kartu až do 256 GB. Veškerou potřebnou energii dodá baterie o kapacitě 3 750 mAh. Dále telefon nabízí konektor USB-C, NFC, LTE, DualSIM, GLONASS, GPS, Bluetooth, WiFi, 3,5 mm Jack či OTG.

Vlastnosti:

- GPU Turbo zvyšující výkon v hrách
- Vibrační odezva u her
- Čtečka otisků prstů
- Systém: Android™ 8.2, Dual SIM
- Procesor: 4x2,36GHz + 4x1,8GHz osmijádrový Hisilicon Kirin 970, umělá inteligence (NPU)
- Paměť: 64GB + 4GB RAM + microSD (až 256GB)
- 6,3“Full HD+ IPS displej se zaobleným sklem, až 16mil barev 2340x1080b
- 16+2Mpx AI duální fotoaparát, auto ostření, blesk, F/2,2 a F/2,4 světelnost
- 16Mpx přední fotoaparát, funkce face unlock
- 4K video 2160p 30sn/s
- A-GPS/Glonass, 3D hudební efekt
- Wi-fi, Bluetooth, USB-C, OTG, NFC, 4G-LTE
- Baterie 3750mAh, funkce rychlonabíjení © Sunnysoft s.r.o.

cena: 5 490 Kč