banner

Inzerát byl 22.3.2019 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Samsung Galaxy S9 Plus G965F 256GB Dual SIM zlatý

9:00 29.10.2018 | Praha | prohlédnuto 412x

Skvělý ve světle, perfektní v přítmí

Váš pohled na svět je jedinečný. Proto jsme se jím inspirovali. Podobně jako vaše oko se totiž i duální fotoaparát Galaxy S9+ umí přizpůsobit množství okolního světla. Za slunečného dne se variabilní clona jeho širokoúhlého objektivu nastaví do zúžené polohy. Při nedostatku světla se naopak rozšíří, aby zachytila co nejvíce paprsků. Jeho hodnotě světelnosti f/1,5 se dokonce žádný ze současných telefonů nevyrovná. Výsledkem jsou tedy perfektně vypadající fotografie bez ohledu na denní dobu.
Žádný pohyb vám neunikne
I pouhá sekunda je plná příběhů. S fotoaparátem schopným zaznamenat superzpomalené záběry vám žádné z nich neuniknou. Galaxy S9+ dokáže natočit video v rychlosti 960 snímků za sekundu. Zachyťte jedinečný a prchavý okamžik pomocí funkce detekce pohybu, která automaticky aktivuje zpomalený záznam. Nebo si sami zvolte, kterou část delšího videa chcete působivě zpomalit. A ještě ke svému superzpomalenému snímku přidejte soundtrack podle vlastního výběru.



Zvuk, který vás pohltí
Galaxy S9+ skvěle vypadá i zní. O fantastický zážitek z poslechu hudby i filmů se u něj stará dvojice reproduktorů, při jejichž konstrukci spolupracovali se společností Samsung renomovaní experti z firmy AKG. Precizně nastavené stereo audio je navíc doplněné prostorovou technologií Dolby Atmos. Takže výsledkem je bohatší zvuk, který vás vtáhne do děje a pozvedne atmosféru filmu sledovaného na Infinity displeji na ještě vyšší úroveň.

Odstraňte jazykové bariéry
Možná jen čas od času zamíříte kousek za hranice. Nebo milujete výpravy do exotických krajů. Inteligentního asistenta Bixby využijete v obou případech. Pomůže vám totiž porozumět celému světu. Stačí fotoaparát vašeho smartphonu Galaxy S9 namířit na nápis v cizí řeči. Bixby se postará o okamžitý překlad. Při cestování tak už pro vás jiné jazyky nebudou sebemenší překážkou.

Pozná vás na první pohled
Technologie inteligentního rozpoznání obličeje v sobě spojuje vyšší úroveň zabezpečení vašeho telefonu i praktičtější způsob jeho odemykání. Nemusíte mít obavy, že by vás Galaxy S9+ nerozpoznal kvůli nedostatku světla. Ani strach z toho, že jej někdo ošálí fotografií. Kombinuje totiž jak systém rozpoznání tváře, tak snímač oční duhovky. A podle okolních podmínek využívá výhod obou řešení. Navíc stále máte volbu z nabídky dalších spolehlivých způsobů zabezpečení telefonu.

Ničím nerušené zážitky
Snímky pořízené vysoce výkonným fotoaparátem Galaxy S9+ si zaslouží stejně prvotřídní způsob prezentace. Infinity displej nejnovějšího smartphonu Galaxy je pro ně jako stvořený. S úhlopříčkou 5,8 palce a minimalistickými rámečky poskytuje obrazovka rozprostírající se až za okraje telefonu ničím nerušenou podívanou při prohlížení fotografií i sledování videa.

Proměňte svět na svou kancelář
Prostřednictvím podložky DeX Pad připojené k monitoru nebo televizní obrazovce se váš Galaxy S9 stane náhradou stolního počítače. Díky horizontálnímu umístění se totiž z chytrého telefonu promění na praktický touchpad. Takže ať už se na větším displeji budete věnovat práci, nebo zábavě, budete ji mít vždy pod kontrolou přirozeným a intuitivním způsobem. A svou vlastní kancelář si vytvoříte stejně snadno v hotelovém pokoji i na horské chatě.

Vlastnosti:
- Operační systém Android
- 6,2" Super Amoled displej (2960x1440)
- 12Mpx fotoaparát s automatickou clonou
- 8jádrový procesor taktovaný na 2,7 GHz
- 256 GB vnitřní paměti
- 6 GB operační paměti
- 3000 mAh kapacita baterie
- NFC, LTE, Glonass, GPS, Bluetooth, WiFi, DualSIM
© Sunnysoft s.r.o.

cena: 17 990 Kč