banner

Inzerát byl 25.10.2018 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Huawei P Smart DualSim modrý rozbaleno SP-PSMDSLOM_rozbaleno

9:00 22.5.2018 | Praha | prohlédnuto 321x

FullView Displej & Duální fotoaparát

Displej HUAWEI FullView nabízí úžasnou 2,5D plovoucí displej o úhlopříčce 5,65 palce, která odráží živé, skutečné barvy. Ale širší obrazovka neznamená větší tělo. Tenký a lehký HUAWEI P smart přesně padne do vaší ruky.

Chytré rozdělení obrazovky
Chytrým rozdělením obrazovky je možné spustit dvě aplikace vedle sebe stisknutím tlačítka *. Takže když obdržíte důležitý e-mail nebo zprávu při streamování televize nebo filmu na telefonu HUAWEI P smart, nemusíte přerušit sledování. *Některé aplikaci nemusí tuto funkci podporovat

Duální fotoaparát pro perfektní fototgrafii
13MP + 2MP duální fotoaparát znamená špičkovou kvalitu obrazu. Čočky s vysokou clonou propustí více světla pro kvalitní a detailní fotografie, zatímco duální fotoaparát umožňuje dokonalé bokeh fotografie s výraznou hloubkou ostrosti.

Chytrá krása
Použitím algoritmu Face Beauty, 8MP přední fotoaparát detekuje jedinečné charakteristiky obličeje a poté přidá právě to správné množství vylepšení, což vám pomůže vypadat hezčí, aniž byste se snažili.

Hands-free selfie
Nikdy nebylo snazší si vyfotit selfie. Funkce HUAWEI P smart focení gestem vám umožní vyfotit selfie nebo groufie jednoduchým mávnutím ruky.

Rychlé sdílení
Funkce HUAWEI Share přenáší bleskově soubory mezi telefony HUAWEI. Není nutné žádné připojení k internetu nebo ruční párování. Super rychlé, super jednoduché.
Duální bluetooth připojení
HUAWEI P smart podporuje současné připojení dvou audio zařízení Bluetooth. Připojte se ke zvukovému systému vašeho vozu a současně přijímejte hovory na náhlavní soupravě Bluetooth.

Příjemné uživatelské prostředí
Nové, vynikající uživatelské prostředí EMUI 8.0 je navržené tak, aby umožňovalo vysoce citlivý a intuitivní uživatelský zážitek. S pamětí o kapacitě 32 GB (rozšiřitelnou s pamětí microSD až 256 GB) a upgradovaným systémem správy ukládání budou vždy k dispozici vaše oblíbené fotografie, hudba a videa.





© Sunnysoft s.r.o.

cena: 4 790 Kč