banner

Inzerát byl 12.11.2018 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Nokia Steel HR 36mm chytré hodinky s monitorem srdečního tepu černé, rozbaleno HWA03-36black-All-In

9:00 17.12.2017 | Praha | prohlédnuto 459x

Čistá elegance

Dopřejte si luxusu, jaký jste dosud nezažili. Nové originální hodinky od značky Nokia se představují v elegantním provedení spojující, lety prověřený, ručičkový design s progresivní, moderní technologií, která se schovává uvnitř.



Vodotěsné do 50m

I přes svůj čistě elegantní design nejsou tyto hodinky pouze k obleku, ba naopak. Nokia Steel HR se skvěle osvědčí i ve vodě, protože díky vodotěsnosti do hloubky 50 m se s nimi můžete bez problémů koupat nebo i potápět.






Budoucnost po ruce

Na první pohled obyčejné hodinky vás rychle vyvedou z omylu. Samotné hodinky totiž nejen ukazují čas, ale dokáží měřit tepovou frekvenci, počítat kroky, měřit ušlou vzdálenost nebo počítat spálené kalorie, a to všechno přenášet do mobilního zařízení s platformou iOS nebo Android. Tyto údaje se synchronizují v telefonu přes Bluetooth buďto do bezplatné aplikace Health Mate, která vytváří dlouhodobé statistiky, nebo do jakékoliv jiné kompatibilní aplikace.



Notifikační displej

Vyjma již řečených funkcí dokáží Steel HR taktéž zobrazit volající kontakt, upomenout na příchozí zprávu nebo třeba vás probudit pomocí vibrací. Veškeré tyto údaje se vám zobrazují na notifikačním displeji, včetně již vyjmenovaných funkcí výše.



Ve dne i v noci

Hodinky si nemusíte sundávat ani na noc, během noci totiž dokážou monitorovat vaší aktivitu, kterou si poté můžete zpětně zkontrolovat a případně upravit svůj spací režim, pro kvalitnější spánek. Veškeré výsledky si opět můžete prohlédnout, včetně cyklů spánků, v mobilní aplikaci.









Vlastnosti

- Elegantní hodinky
- Měřič tepu, krokoměr, hlídač spánku, měřič denní aktivity
- Vodotěsnost do hloubky až 50 m
- Kompatibilní se zařízeními iOS a Android
- Notifikační displej
- Průměr ciferníku 36 mm © Sunnysoft s.r.o.

cena: 3 690 Kč