banner

Inzerát byl 18.10.2018 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Xiaomi MiBand 2 náramek s vibracemi a měřením tepu MiBand 2

9:00 5.10.2016 | Praha | prohlédnuto 382x

Zboží je stavu nového, pouze rozbaleno a vyzkoušeno, plná záruka

Xiaomi chytrý náramek MiBand 2 s vibracemi, notifikacemi z telefonu krokoměrem a funkcí měřením tepu.

Oproti první generaci se nijak výrazně neliší velikostí ani vzhledem. Ty největší změny jsou uvnitř.
Tou největší změnou je přítomnost OLED displeje. Kromě toho se může Mi Band 2 pochlubit novým přesnějším krokoměrem. Změnou také prošel materiál a konstrukce řemínku, který je nyní mnohem příjemnější a slibuje, že tělo náramku už nikdy nevypadne. Díky voděodolnosti s certifikací IP67 nemusíte náramek sundavat a v případě potřeby je možné jej opláchnout.





Samozřejmostí je snadné propojení s vaším mobilním telefonem, do kterého si můžete nainstalovat aplikaci Mi Fit. Podporovaná jsou zařízení s Android (Android 4.4 a novější, Bluetooth 4.0) i iOS systémem.




Klíčové vlastnosti:
- Velmi přesný krokoměr
- Odolný proti vodě s certifikací IP67
- Monitoring spánku
- OLED displej s výbornou čitelností i na slunci
- Skvělá výdrž baterie na jedno nabití - až 30 dní
- Přesný senzor srdečního tepu
- Notifikace a upozornění na příchozí volání čí SMS
- Bluetooth




Pokud náramek zaznamená, že delší dobu sedíte, rozvibruje se, čímž vám dá najevo, že je čas se jít alespoň na chvíli projít. Další funkce jsou již téměř shodné s první generací, zůstaly tak zachované funkce jako notifikace na hovory a SMS, monitoring spánku, odemknutí telefonu či inteligentní budík s funkcí buzení v lehké fázi spánku.

Spánek pod kontrolou
Funkce sledování spánku vám umožní zjistit, jak kvalitně spíte či jak dlouho prospíte v jednotlivých fázích spánku. Přesný monitor spánku vám každé ráno nabídne jeho přesnou a detailní statistiku vašeho. Díky silnému vibračnímu motorku lze využít náramek Mi Band 2 i jako budík. Nechybí ani senzor srdeční frekvence, který lze spustit tlačítkem přímo na těle náramku.

Špičkový displej a bezkonkurenční výdrž baterie
OLED displej zobrazuje všechny důležité informace – počet ušlých kroků, spálené kalorie, srdeční tep či čas. OLED technologie zajišťuje velmi nízkou spotřebu energie a výbornou čitelnost za každé situace – tedy i na přímém slunci. I díky tomu slibuje integrovaná baterie s kapacitou 70 mAh výdrž až 30 dní na jediné nabití. Pro nabití stačí tělo náramku vysunout z řemínku a vložit do dodávané USB kolébky. Lze také nabíjet přímo z mobilního telefonu nebo powerbanky.Díky krytí IP67 je Miband 2 vodotěsný.

© Sunnysoft s.r.o.

cena: 529 Kč