banner

Inzerát byl 27.4.2017 odstraněn, nelze na něj tedy již reagovat.

Prodám Fitbit Charge 2 velikost S, fialová, rozbaleno FB407SPMS-EU, na splátky od 134 Kč měsíčně

9:00 15.2.2017 | Praha | prohlédnuto 210x

Poškozená krabička, náramek pouze vyzkoušen, stav nového.

Fitness náramek Fitbit Charge 2 s větším displejem a pokročilým snímačem srdečního tepu PruPulse a notifikacemi z telefonu. Mezi jeho další přednosti patří například relaxační aplikace, funkce Connected GPS pro sledování polohy pomocí mobilního telefonu, Cardio Fitness Level, SmartTrack, vyměnitelné pásky. Začněte s Charge 2 pro lepší kondici a váš pocit.

Fitbit Charge 2 monitoruje váš každý krok, vzdálenost a spálené kalorie. Snaží se vás motivovat pro každodenní chození, aby i lidé se sedavým zaměstnáním měli dostatečný pohyb. Přítomný je i režim automatického monitorování tréninku SmartTrack, který pozná sportovní aktivitu, vytvoří o ní záznam a ten pak můžete po synchronizaci analyzovat v aplikaci Fit. Vše se pak zobrazí na přehledném displeji nebo pomocí aplikace ve vašem telefonu.

Zaznamenejte si do své aplikace všechny sportovní aktivity včetně kvality spánku. Nahrávat můžete svůj běh, jízdu na kole, kruhový trénink, cardio nebo další aktivity. Vše si pak můžete přehledně zobrazit ve vašem telefonu či tabletu v přehledné aplikaci.

Fitbit app nabízí nepřeberné množství funkcí pro sledování dosažených cílů, zadávání aktivit, jídel a jídelníčku, získávání ocenění, nebo možnost soutěžit s přáteli a rodinou. Charge 2 vám bude také sloužit jako spojení s mobilním telefonem. Přímo na zápěstí získáte upozornění na příchozí hovory, SMS a události kalendáře.

Náramek vám pomůže i večer, když jdete spát, tak se stará o monitorování spánku, protože se jedná o důležitou část každodenního života. Nasbírané informace o délce a kvalitě spánku si můžete prohlédnout po synchronizaci s podporovaným přístrojem na přehledných grafech. Ranní vstávání pak může ulehčit tichý budík, který je pro hodně lidí daleko příjemnější než klasické hlasité tóny normálních budíků.





Měřené aktivity, funkce:
- Kroky, vzdálenost
- Měření tepu
- Hlídání spánku
- Aktivní minuty a spálené kalorie
- Režim automatického monitorování tréninku
- Vystoupané schody (patra)
- Chytrý budík
- Notifikace hovorů, SMS a událostí

Kompatibilní zařízení a stažení aplikace naleznete zde na webu výrobce



Technické parametry:
- Velikost pásku: 140mm - 170mm
- Výdrž baterie: až 5 dní
- Vnitřní paměť: až 7dní aktivity
- Typ baterie: Lithium-polymer
- Nabijecí doba: 2 hodiny
- Komunikace: Bluetooth 4.0
© Sunnysoft s.r.o.

cena: 3 490 Kč